Uppsatsskrivande - små ögonblick
Jag är mitt uppe i mitt uppsasskrivande i historia och tillbringar dagara med att pendla från hemmet till biblioteket och sedan till campus och tillbaka hem. Vi är ett gäng som pluggar tillsammans och det är skönt, vi kan bolla tankar och idéer och låna böcker av varandra när det behövs. Sedan är det roligare att äta lunch med vänner än att sitta själv. Tänkte att vi kunde kolla tillbaka på lite ögonblick från förra veckan!
 
I onsdags blev min hjärna trött efter ett tag och jag skrev till en kompis och frågade hur det gick med uppsatsskrivandet. Vi konstaterade båda att vi behövde en glasspaus och möttse upp och tog cyklarna till ån och satte oss. Där satt vi ett tag i solen, åt glass och pratade om livet. Ibland behöver man en paus och då ska man ta en paus, speciellt om pausen inkluderar glass! 
 
 <3 
 
Samtidigt som jag oftast sitter inne och skriver så blir träden bara grönare och grönare. Brukar det gå såhär fort eller har det ovanligt (?) varma vädret spelat en stor roll i det hela? Så här såg det i alla fall ut förra veckan när jag cyklade till biblioteket. 
 
 
I torsdags bytte vi location på vårt pluggande. Det är viktigt att byta pluggplats lite då och då för att få in lite nya intryck. Vi gick från universitetets huvudbibliotek till Norrlands nation. Några köpte lunch medan andra hade matåda och vi satte oss på deras innegård och jag fick en perfekt plats som innebar både skugga och sol. 
 
 Jag + min kaffetermos = bästisar
 
 
 
I fredags hade jag misslyckats med mitt kaffe på morgonen och en vän säger att han fixar extra och tar med. Tänk vad en liten genst kan betyda! Det hade egentligen inte behövts men när det (tydligen) var röda dag och klämdagar så hade inte kafeterian på campus inte öppet. Jag blev i alla fall mycket glad över gesten och vi satt ute i Engelska parken och åt våra matlådor när vi tog lunchrast. Kaffet drack jag efter lunch sittandes på en tron och spejade ut över Engelska Parken.  
 
Invigde min nya t-shirt från Monki i fredags, älskar de broderade blommorna!
 
"Sitt normalt så kan jag ta en bild", sa jag. De försökte i alla fall... Så mycket skratt med dessa, kommer leva ett långt liv i alla fall! 
 
 Dricka kaffe ska man göra med stil! 
 
 
På fredagskvällen ville vi göra något kul så vi drog ihop ett gäng och hamnade på V-dala där vi drack öl och spelade spel. Kul att få rensa hjärnan med lite Cards Against Humanity! Vid stängning drog vissa av oss vidare till Palermo och andra hem. Kom nog hem efter tre någon gång.
 
 
Lördagen startade med lördagsfika på Norrlands nation. Åt en smörgåstårta med kyckling, bacon och äpplen och en frozen cheescake. Jag var inte alls bakis eller så men både jag och Rasmus konstaterade att smörgåstårta nog är en av de bättre bakismaten man kan äta. Sedan satt vi där ett tag och pluggade och fortsatte när de stängde att plugga på EP. Kom hem och var helt mosig i hjärnan och tillbringade kvällen i sängen med Eurovision som underhållning. Orkade verkligen inte ta mig någonstans och när mamma ringde så orkade jag knappt koncentrera mig på konversationen, haha! 
 
 
Tog mig en pluggpaus strax innan tre och satt i solen ett tag och drack mitt kaffe!
 
Söndagen blev ingen vilodag den heller. Jag mötte upp min kursare Micke och så satt vi i skolan typ hela dagen. När jag kände mig klar med en grej hängde sig word och jag fick skriva om en hel del. Där gick luften ur mig och vi traskade hem till honom för att se matchen mellan ÖSK och Bajen och äta pizza. Vi var fortfarande vänner efter matchen som tur är, det var lite spänning i luften efter matchen, haha! 
Det varma vädret betyder luftiga kläder. Skönt att slippa jacka och tröja (även om jag släpar med den hela tiden "om det skulle bli kallt", snacka om att inte lite på vädret, haha)
 
 
Det var lite av min förra vecka! Nu ska jag plocka ihop mina saker och bege mig till biblioteket igen! Denna vecka har jag lite roliga saker planerade så hoppas på att få denna uppsats klar nu! Imorse när jag vaknade skrek hela min kropp efter vila och semester. Hjärnan börjar bli trött! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress