En onsdag i maj
Det är inte så jättemycket som händer just nu, samtidigt händer det så mycket! Jag vaknar på morgonen och känner att jag verkligen bara vill sova ut och ha semester. Jag vill gå på nationspubar och dricka öl med vänner, sova länge tills jag vaknar av mig själv och strosa runt i perfekt maj-ljus. Nu är det mindre än en vecka kvar tills uppsatsen ska in och allt fler börjar säga att de börjar se ljuset i tunneln. Jag ser hur min slutfärdiga uppsats kommer att se ut men jag är inte där än. Det är frustrerande! Men det går framåt! 
 
I onsdags åt jag en lunch på stocken med en vän. Välbehövligt med pauser, speciellt när de inkluderar en tallrik full med mat i solen. Efter det satte jag mig på biblioteket igen tills jag kände att "NEJ! Nu har jag suttit i den här salen så jävla mycket! Det är typ 28 grader ute och här sitter vi och dammar bort bland böcker!", då satte vi oss i skuggan i Engelska parken och fick nästan inget gjort. Hur gör ni som pluggar ute? Jag får ingen koncentration alls utomhus... Jag cyklade ner på stan en stund, hämtade ett paket kläder, köpte ett par solglasögon och cyklade hem och åt middag.
 
 
mmmmmmm, gott! 
 
 
Efter en snabb middag hemma stack jag hem till en kompis och kollade på Bajen-Malmö. Fan vilken match, att ligga under inte en utan två gånger, och vända båda gångerna föratt sedan ta hem det hela med 3-2... Snacka om spänning! Men jag var inte riktigt nöja över spelet. Jag vet att Bajen kan bättre! Samtidigt tror jag att det är bra för laget att ha den inställningen till att mycket kan förbättras, vi får inte låta detta segertåg ta över synen på utveckling och förbättring. 
 
Tog en bild med kameran innan jag cyklade iväg, efter att uppsatsen är inlämnad ska jag ut och ta bilder! 
 
En liten selfie i fönstret! Gud vilken kvällssol Micke har hemma hos sig! (dock jobbigt när solen ligger på och gör lägenheten till en bastu). 
 
Det var min onsdag! Jag var på inspirationskväll hos Scandinavian Photo i torsdags. Men mer om det i ett annat inlägg!
 
Angelica Wåhlin

Kunde inte heller plugga ute. Det enda som funkade för mig var faktiskt att sitta hemma själv, haha..

Svar: Själv kan jag verkligen inte plugga hemma, då städar jag eller tvättar (allt för att inte plugga). Måste typ ha folk runtomkring mig och stänga in mig på typ ett bibliotek (:
Alice Svensson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress