Student
I fredags tog jag pendeln från Uppsala till Stuvsta för att fira vår fd granne Maja som tog studenten. Så mycket nostalgi på en och samma gång! Först att kliva av pendeltåget på Stuvsta station var som att slungas tillbaka 3 år. Innan jag flyttade till Uppsala har jag i stort sett alltid bott i Stuvsta och jag tycker att det är en fin del av Huddinge. Mamma och Wilma plockade i alla fall upp mig och sa direkt "men guuuud Alice, drog ni ut på tiden på träningen eller?!", precis som förr när de hämtade mig på stationen när jag kommit från fotbollsträningarna på Södermalm. Detta följdes av mycket skratt kan jag lova!
 
Maja med familj hade gjort det så fint och vi hämtade inspiration till Wilmas mottagning hon ska ha på tisdag. God mat och efterrätter i mängder. Så gott! Sedan var det väldigt trevligt också! Denna familj är verkligen fantastisk! Önskar verkligen att vi blir bättre på att ses. 
 
Wilma och mamma
 
 
Wilma och Maja <3
 
Alltså så fina! Höll på att fälla en liten tår! Det kändes som att det var förra sommaren de varvade mellan att sparka fotbollar mot garageportarna och bada hela dagarna. Nu är de båda så stora!
 
Jag fick låna bilen och åkte samma kväll tillbaka till Uppsala. Tänkte att det är lika bra att vara hemma så mycket som möjligt då familjen målar om hos sig. Samma kväll hann jag svänga förbi en korridorsfest men drog snabbt hem då jag blev trött. Kändes som en väldigt lång dag i alla fall och det var skönt att få krypa ner i sin egna säng. 
 
emma

åh, de randiga byxorna var ju superfina

Svar: Visst är dom! Många som tycker det! 😄😍
Alice Svensson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress