Förra helgen
Förra helgen var jag i Stockholm för att delvis bli firad av släkt och vänner men också för att fira mors dag och se på fotboll. Jag tycker att vi tar en liten tillbakablick! 
 
Lördagen spenderades hos familjen där vi lagade alldelses för mycket mat och skålade med kall bubbel i värmen. Mysigt att få umgås med familjen och några vänner! Fick så fina presenter som jag verkligen kommer att ha andvändning för, bland annat en morgonrock, lite sällskapsspel och böcker! 
 
 
 
På söndagen var det dags för derby i damallsvenskan mellan Hammarby och Djurgården. Jag, Wilma och mina vänner Minna och Mathilda möttes upp och åkte till Tele2. Kul att se damerna igen, det var ett tag sedan och det är kul att laget utvecklats och fått till ett riktigt bra spel. Tyvärr åkte vi därifrån med en förlust... 
 
Tröja och halsduk - check! 
 
"Just idag är jag stark" - check!
 
Efter att ha återhämtat mig med en tupplur i Wilmas säng så åkte vi hem till min moster och åt middag. Mamma och jag konstaterade att vi är dåliga på att ta bilder (typ som dagen innan när vi firade mig) och jag tog med mig kameran och gick loss lite. Wilma fick agera modell i det fantastiska ljuset. Vi åt sedan grillat ute på altanen och myste innan jag och mamma tog bilen hem till Uppsala.
 
 Wilmis, tänk att hon tar studenten på tisdag! 
 
 
Wilma och mamma <3
 
Åt så mycket mat! Moster hade grillat allt möjligt gott!
 
Ljuset den här tiden på året <3
 
Bilselfie - check!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress