Måndag
Jag brukar alltid blogga från datorn men nu orkar jag inte ta fram den så jag ger mobilen och blogg.se’s app ett försök. Idag har jag varit på föreläsning i ett av universitetets nyare byggnader. Salen som mer liknar en teater än en föreläsningssal och där de små borden glider ifrån en hela tiden så att man får sitta med datorn i knät istället. Snyggt är det i alla fall, men inte praktiskt! 
 
Efter föreläsningen påbörjade jag ett grupparbete med min basgrupp och sedan vid tre hade jag auskultation på en gymnasieskola. Riktigt kul att få vara ute ochbse hur lärare arbetar. Hur lektionen inleds, hur de fångar elevernas intresse, hur de säkerställer inlärning och så vidare. Vi (vi var fyra personer) fick även stanna kvar efter och diskutera och ställa frågor. Skulle tycka att vi skulle ha mera nära sammarbeten med skolorna, för man lär sig otroligt mycket av att vara ute! 
 
Sedan var jag hemma en snabbis och packade om och tog pendeltåget hem till pappa. Imorgon åker han och jag till Tyskland för att ställa ut på en mässa där. Ska bli spännande och lärorikt! 
 
 
Ni ser ju! Ska vi se på film eller höra på en föreläsning om läroboksforskning?
 
En annan rolig grej med denna nya byggnad är toaletterna. Eller rolig och rolig, vem valde färgen GRÖN på väggarna och varför? Haha!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress