Helgen

Det är söndag och jag vaknar vid åtta, väljer att somna om och vaknar igen vid 11. Med lätt huvudvärk går jag upp, äter lunch till frukost och surfar runt på internet. Tanken var att gå och plugga men bestämde mig för att fortsätta redigera bilder och sedan tog jag en power walk till utegymmet. Har sedan dess bara hunnit med att handla en snabbis och sedan laga mat. Dagen bara sprang iväg! 

 
 

Igår var jag på yoga under dagen och på kvällen hamnade jag på förfest i Flogsta och sedan en korridorsfest som jag lämnade rätt snabbt. Tanken på att stå i en korridor med alltför många fulla människor var mer lockande än var det egentligen var. Hamnade hemma hos en kursare där jag somnade gott i soffan medan de andra pratade på om både det ena och det andra. Precis som när man var liten! Blev väckt efter ett tag och cyklade hem och somnade snabbt! 

Jag vet att många cyklar under vintern (det gör även jag ibland) men att kuna ta sig snabbt till Flogsta på cykelbanorna var ett viktigt vårtecken! Sen att jag fick se solen gå ner var ett stort plus!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress