Cmore-vän sökes!
Igår lämnade jag in ett PM och sedan jobbade jag på Campus Blåsenhus. Jag arbetar just nu som valinformatör för Uppsala studentkår. Vi är just nu inne i en valperiod till kårens fullmäktigt (som är kårens högsta beslutande organ) och vill informera studenter om varför det är så otroligt vikigt att rösta då det påverkar studenters inflytande både på universitet men kåren arbetar också med att få fram exempelvis studentrabatter.
 
Efter mitt jobbpass på ungefär två timmar så kände jag för att byta campus för omväxligens skull. Mötte upp en kursare på Engelska Parken och gjorde en uppgift till nästa seminarium. Sedan drog vi ner på stan en stund, köpte träningskläder och landade sedan hemma hos hans kompis för att se Bajens bortapremiär mot Göteborg (mitt perspektiv av matchen, haha). Kul att Bajen tog hem ännu en seger (gick ju bra i hemmapremiären mot Sirius) och kände en riktig glädje efter slutsignalen. Kul med fotboll också, söker en vän som vill dela cmore med mig så att jag kan se alla matcher, haha! Finns du där ute så hojta till, hehehehe!
 
Skönt att temperaturen börjar tillåta blusar inomhus igen (haha, kan vara rätt kyligt i skolan plus att jag trivs i koftor/ varma tröjor). Igår satsade jag på färg och kände humöret stiga direkt! 
 
IFK - Bajen 1-2, så jävla skönt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress