Bra start på veckan
Denna vecka startade riktigt bra! Först och främst är detta väder fantastiskt (svensken i mig måste få ut väder snacket så nu kan jag lämna det). Jag har kommit igång lite lätt med uppsatsen och det känns som att det kommer att gå bra! Ska sitta med tidigare forskning idag och imorgon och sen är det dags för att ta tag i det som ska undersökas. Jag ska analysera genusrelationer i serietidningar, är riktigt peppad på det faktiskt! 
 
 
Under gårdagens eftermiddag så tränade jag ett spinningpass och avslutade med lite intervaller på löpband. Jag har ju haft benhinneinflammation sen jag var typ 15-16 år och tycker att det är jobbigt att springa ute då jag varit med om att jag har haft det svårt att ta mig hem när jag fått för ont, men gillar att springa så försöker göra det ibland i samband med att jag är på gymmet. Efter träningen lämnade jag av grejer hemma, slängde i mig en snabb middag och cyklade hem till Micke och såg Bajen- Brommapojkarna och fikade (gillar att mina vänner älskar fika lika mycket som jag, haha! <3). Tycker att Bajen fick upp ett bra passningspel denna match och såg klar förbättring från matchen mot Göteborg, hoppas verkligen att det håller i sig! Det blev ännu en seger för mitt favoritlag och jag kunde cykla hem nöjd! 
 
Så skönt att känna sån glädje över träningen! Den hjälper mig så mycket med att hålla humöret uppe för jag mår så mycket bättre när jag tränar! 
 
 
Den närmsta tiden har diskussionen punchrulle som fika varit het i min vänskapskrets. Jag gillar den inte och tycker att chokladboll är det mest ultimata fikat, men jag har några vänner som inte håller med och envisas med att punchrulle är bäst. Det som båda har som fördel är storleken men smakerna skiljer sig så mycket åt! Tänker att om man vill gå på det säkre kortet (om man inte vet vad personen man ska bjuda på fika gillar) så skulle jag köra chokladboll alal gånger. Jag kanske måste acceptera att några av mina vänner har en dålig fikasmak helt enkelt? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress