Nytt jobb, fotboll och glassrecension

Igår var en riktigt bra dag! Vädret var återigen på topp och jag tog mig ut till Fyrislund för en andra intervju för ett extra- och sommarjobb. Jag fick på plats en förfråga om att börja jobba nu i veckan och har mitt första pass som brevbärare nu på torsdag. Ska bli riktigt roligt att få jobba som brevbärare igen! 

 En bild från mitt första pass som brevbärare förra sommaren (och någonsin)! Tänk att jag kom att sakna detta jobb! Jag är taggad på minst en sommar till! 
 
Glad tjej efter intervjun!

Efter intervjun tog jag mig tillbaka till stan och pluggade och lånade lite böcker till min uppsats. Vid 15 så blev det träning i form av fotboll med andra lärarstudenter. Riktigt kul och framför allt jobbigt. Jag är van att träna men att springa är en helt annan grej. Blev sådär trött att jag inte riktigt visste var jag hade benen och fötterna och att skottet inte riktigt satt som de brukar. Kul att få leka like med bollen i alla fall! Efteråt satte jag mig med Micke och Olle nere vid ån och åt glass i solen. Perfekt avslut på dagen! 

 
Blir typ aldrig så svettig som när jag spelar fotboll! Sen kan ni kanske se att jag fick mig ett litet skott på höger lår.  Det blir nog ett snyggt blåmärke sen!
 
Nöjd tjej! 
 
 Smakade Marabouglassen och tänkte mig en liten recension: God vaniljglass som blandats med chokladbitar chokladöverdrag. Dock var det lite för mycket vaniljglass och det kändes som att det inte riktigt hände något... Och sedan var den lite för lik Dajmglassen! Men god var den i alla fall!