My Birthday
I onsdags var det min födelsedag. Dagen började med frukost på Stocken (Stockholms nation) med Elin och Linda. De har en frukostbuffé som vi gillar med nybakat bröd, yoghurt/fil, ägg och en massa pålägg, i onsdags hade de även pain au chocolat. Efter frukosten tog vi en kaffe ute på nationens gård innan vi gick på stan och kollade runt och avslutade med glass innan vi alla åkte hem en stund. 
 
på eftermddagen/ kvällen kom Elin, Linda och Martin hem till mid och vi åt sushi och sedan tårta ute på gården. Vädert var fantastiskt så vi spelade ett frågespel om TV-serier som jag fick av dom. Efter ett tag pckade vi ihop och jag, Linda och Martin åkte till Uplands och tog några öl på deras innegård. Så skönt att man kan sitta ute om kvällarna! Sedan blev det en sväng på Max innan vi cyklade hem. 
 
 
Tårtan består av marängbottnar (tyvärr köpta, vaniljsås i mitten, grädde uppepå och jordgubbar och blåbär. Jordgubbarna var så goda!
 
Jag i min nya blus som jag köpte till mig själv samma dag! Skulle ha köpt solskydd också... Brände mig i solen under dagen!
 
 
Vann första omgången!
 
Alltså jag älskar presenter och att fylla år, haha! Detta fick jag av tjejerna! Svärdet är ett internskämt från en utekväll, haha! Skrattade så mycket när jag öppnade det! Trollspöt är ju för att jag ÄLSKAR Harry Potter, sedan behöver jag mer spel. Kosegruppa-tröjan är ju SKAM-relaterat, vilken är en serie jag följer! Började titta lite innan det blev stort här i Sverige (då man fortfarande bara kunde kolla på NRK och det slutade med att jag tänkte på norska i någon vecka för att jag då kollade med norskt bokmål som text, haha! Älskar att de känner mig så bra! Bästa födelsedagspresenterna! <3
 
Det var verkligen en perfekt födelsedag på alla vis. Ganska lugn och med personer jag älskar! Familjen firade mig dagen efter (alltså igår) och det blev också några få och väldigt lugnt. :) TAck som fan för ett fantastiskt firande! Jag är verkligen lyckligt lottad över att få ha så fina vänner i mitt liv <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress