Midsommarafton
Midsommarafton rivstartades med frukost i hammocken och sedan tog jag mig årets första premiärdopp. Det blev verkligen ett dopp men det fick mig verkligen att piggna till. Sedan tränade jag ett litet pass jag snickrat ihop själv (kom på i efterhand att det hade varit smartare att träna först och "bada" sen men men...). JAg har ju fortfarande lite ont i höften så jag försöker att rehabträna lite varge dag. Mycket streching och lite olika övningar. Det bästa är att strecka ut och gå promenader. 
 
Sedan kom min mammas kompis över och vi åt en supergod sillunch. Hade för typ 6 år sedan aldrig trott att jag skulle gilla sill så mycket som jag gör idag. Supergott var det i alla fall! Eftersom att ön mestadels består av skog går alla familjer till en av tomterna som har en större gräsmatta och hissar flaggstång och gör lite gemensamma lekar där. Vi har ju aldrig firat midsommar här förut så det var kul att se hur det går till här. Men det skiljer sig aldrig mycket från olika midsommarfirande så det var sig likt ändå. Senare på kvällen åt vi en fantastisk middag i torpet och testade sent på kvällen en näverlur som hängde på väggen. Det är fan svårare än vad man tror att få en ton i de där... Fan vad vi skratttade!
 
Innan doppet, lite nervös men ändå bestämnd för att ta mig i vattnet...
 
... Efter doppet. Det var faktiskt inte så farligt men det var ju inte så att man liger i i flera minuter och flyter runt...
 
 
Vilken idyll! 
 
Gjorde mig en krans av björkris, inte det bästa när man är allergisk mot björk... Kliade som tusan i ansiktet! MEn vad gör man inte för fina bilder!
 
Alltså bästa maten! Älskar att vi typ äter samma sak till alla högtider i Sverige! 
 
Mamma hade bakat en sockerkaka...
 
... som åts tillsammans med jordgubbar och grädde!
 
På kvällen blev det kyligt så drog på mig jeans och bästa hoodien som jag fick i födelsedagspresent av Linda och Elin. 
 
Har utnämnt mig själv till brasexpert! Världens bästa morfar har lärt mig en hel del om hur man bäst tänder en brasa så jag har mina små knep! 
Erica

Vilken härlig midsommar ni verkar haft!:)

Svar: Ja, riktigt mysig! :)
Alice

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress