Lärarsexa
Vi ser tillbaka på lördagens lärarsexa. En sexa är en fulsittning (en sittning där det är okej att spontansjunga, hålla spontana tal osv.), väldigt roligt!
 
Vaknade med hasont och var tvungen att göra det sista på bordsplaceringen, men efter det tog jag en dusch och fixade mig och tog en bild eller två, hehe. Kvällens outfit blev generaltröjan och ett par svarta jeans. 
 
 Väl på V-dala nation fixade vi (vi generaler) det sista (la ut bordsplaceringslappar på borden, tränade på spex och sånt). Sedan tog vi lite bilder! Sedan välkomnade vi lagen.
 
 Förrätten bestod av en tapenadtoast med en bönsallad.
 
 Huvudrätten bestod av fläskfilé med potatisgratäng (för att jag älskar potatisgratäng, haha!)
 
 Denna fina skapelse var efterrätten, så god!
 
 Johannes och Anna
 
 Jag och Sandra
 
 På släppet kom bland annat denna tjej!
 
Ja, i lördags hade vi som sagt en sexa för att svsluta denna termins inspark. Vaknade med halsont och mycket att fixa med men allt gick bra till slut. Kvällen avslutades med dans på släppet och sedan nattmat på Max. Lyckades ändå trilla i säng senare än jag trott. 
 
Den har varit intensivt, stressigt men väldigt, väldigt rolig inspark! Jag hart lärt känna väldigt fina människor och det är lite konstigt att inte se dom så mycket efter detta (man kommer ju dock stöta på varandra ändå!). Det har varit en ganska lång resa med mycket upp och ner (mest upp) och jag har lärt mig så extremt mycket. Är så glad över att jag blev övertalad om att söka och sedan att få vara med om det här! Det har varit så kul! Vi hade dock aldrig klarat oss utan alla fantastiska faddrar! Det hade inte blivit någon inspark utan dom (eller reccarna så klart)!
 
Tack till alla inblandade! <3 <3