Dagarna innan måndag

I torsdags skrev jag förhoppningsvis den sista salstentan på Historia A (i sista delkursen ska vi skiva ett PM som examination). Det var lite tekniska problem (vi skriver tentorna på dator) så sista frågan ströks då vi inte fick upp dokumenten där källmaterialet fanns. Hoppas på det bästa i alla fall! Efter tentan (som var på eftermiddagen) cyklade jag hem, åt middag och tog det lugnt innan jag cyklade iväg på tentafest hemma hos en kursare. Måste säga att jag trivs väldigt bra i min klass, många fina och roliga människor! Riktigt roligt att umgås utanför plugget också, skrattade riktigt mycket! Vid 23:30 cyklade jag in mot Stockholms nation för att möta upp två vänner och sedan dansade vi till (nästan) stängning. Riktigt roligt! 

 "Stanna! Jag måste ta en bild!", ropade jag och satte mig på huk. Man måste ju anstränga sig när man ska ta torsdagskvällens enda bild!
 
 Jag tog helt ledig på fredagen då vår nya kurs började idag (måndag) och det enda jag gjorde på dagen var att fika en stund med Elin och Linda och sedan handla mat. Annars har helgen varit väldigt lugn. Känner att jag behövde det! Under lördagen var jag på julklappsjakt på stan tillsammans med Elin och Linda. Hittade dock bara saker till mig själv dock men har nog lite idéer på vad jag ska köpa. På kvällen hängde vi tre hemma hos Linda och efter ett flertal misslyckade försök till att beställa dit mat så fick vi sätta oss på cyklarna och cykla till Gränby centrum och äta middag där… Så kan det gå! Vi kunde i alla fall införskaffa oss godis där och slå oss ner framför tvn när vi var tillbaka. Mysigt att få hänga bara vi tre en kväll! 
 
 
Visst är mörkret lite mysigt ändå? Om man bortser från den konstanta tröttheten... 
 
Igår var jag på Smålands nation där de hade adventsfika och loppis. Annars var det en typisk lugn söndag vilket behövdes då vi började en ny delkurs idag. Två föreläsningar och lite plugg och jag kom hem och sov en timme. Förstår inte hur trött jag kan bli. Det har nog i och för sig med att jag sov riktigt dåligt inatt (berodde nog på fullmånen... Brukar sova dåligt då). Har ändå fått lite städning gjord och ska cykla iväg till gymmet för lite bodypump. Tänker att jag kan trötta up mig så mycket det går så sover jag gott sen, haha!
 
En liten selfie från idag. Måste verkligen bli bättre på att ta bilder... Har tappat det helt denna höst!