Lördagskul!
I helgen kom några av Ljusdalsvännerna på besök till huvudstaden. Jag mötte upp hela gänget (Elin, Patrik (som då, precis som jag, är stockholmare), Linda, Martin, Gustaf, Marcus och Stina) utanför Gröna Lund och vi spenderade dagen där med att testa gamla och nu nya favoriter. Älskar när det går fort och känna adrenalinet pumpa så jag var väldigt nöjd med dagen, haha! 
 
Åkte bland annat deras nya Ikaros, precis som frittfall men man faller liggandes istället för sittandes. Jag är en sån som gillar frittfall men denna är snäppet bättre!
 
Närmare framåt kvällen drog vi hem till Stina en stund innan de flesta av oss senare åkte till Kungsholmen för att äta middag på Pinchos. Restaurangens koncept är lite anorlunda då du beställer maten via deras app och hämtar den själv borta vid köket. Det låter lite "b" men det var verkligen supergott! Maten är små rätter så att det blir som en typ av tapas. Senare tog vi en öl och när vi började bli trötta kramades vi hej då och skiljdes åt för denna gång. Jag lyckades då hamna på F12 och kom väl hem vid tre? 
 
Det blev favoritdrinken mojito! Riktgt god! 
 
Min planka är den översta och består av: plankstek, buffalowings, friterad halloumi, sötpotatis pommes med chillibea och kycklingspätt. Till efterrätt njöt jag av en brownie med grädde och daimkross. Så gott! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress