Tillbakablick: Lund
I början av april var jag och besökte min vän Mathilda nere i Lund. Igår satt jag och redigerade lite bilder från min weekend och tänkte dela med mig av några till er. Lund är nog den studentstad som liknar Uppsala mest med många studerande, nationsliv och så vidare. Jag gillar Lund, jag funderade på att studera där när jag sökte utbildning dock fann jag inget som föll mig i smaken och i efterhand så ångrar jag inte att jag valde Uppsala (det höll ju på att bli Göteborg där ett tag!). 
 
 
 
 
 
 
 
De här bilderna är alla (förutom den första) från söndagen. Mathilda fyllde år och vi promenderade ner på stan och åt på en fantastiskt sushiresturang och sedan såg vi på ett spex framfört at Toddyspexarna. Kommer ihåg hur jag verkligen uppskattade och njöt av att solen sken även efter middagen. Det tar man ju inte för givet som svensk, haha! 
 
 
 
 
 
På måndagsmorgonen promenerade jag till stationen och passade på att fota lite. Perfekt sätt att starta dagen på! Man borde gå på fler morgonpromenader. Kanske ska bli en grej nu när jag försöker att bli en morgonmänniska (haha, ställer klockan på 6:30-7:00 varje vardag för att försöka få en rutin i vardagen, det är inte lätt som student!).