Tillbakablick
Igår satt jag och kollade igenom och rensade bland mina bilder i min externa hårddisk. Oftast har jag tagit en massa bilder, både med kameran och mobilen, sedan laddat över dom på datorn och in i den externa hårddisken utan att rensa bort de jag inte gillade. Jag vet inte hur många suddiga bilder jag har raderat eller hur många likadana bilder jag nu har gått igenom och valt ut de bästa. Jag kan ju ta flera bilder på ett motiv, testa olika vinklar, olika inställningar och sedan ta flera bilder för att sedan ha ett urval att välja mellan. Mardrömmen hade ju varit ett fint motiv och att exempelvis fokus ligger helt fel. Eller att något som är svårt att beskära bort eller på annat sätt ta bort är med i bilden. 
 
Jag fastnade för några mappar som innehöll bilder från när Emma och jag var i Edinburgh senast. Det var nu nästan exakt två år sedan och en sån rolig resa. Vi åkte dit för att gå på The University of Edinburghs öppna hus och kolla på utbildningar och passade samtidigt på att turista i staden lite mer. Vi var ju också där sommaren 2012 och det är en av mina absoluta favoritstäder! Love it!
 
Bläddrar ni tillbaka bland mina inlägg, exempelvis september 2014 så finner ni mer inlägg från resan.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh, fick en sådan extrem längtan att åka tillbaka! Men när vi ändå är inne på det här med bilder och att lagra dessa så skulle jag vilja veta hur ni sorterar era bilder. Jag lägger mina först i mappar sorterade på år och sedan månader och oftast dagar... Men jag vet inte... Nu har jag börjat att lägga alla mobilbilder i en mapp (alltså en mobilbildermapp i varja månadsmapp) och det känns bra att separera mina kamerabilder och mobilbilderna. Men som sagt, det här är så svårt! Hur gör ni?!