Från teori till praktik
Det blev inget kvällste igår. Var så trött att jag somnade innan klockan blivit tio (vilket är väldigt tidigt för mig!). Men det var lika bra då jag behöver all anergi jag kan få om jag ska orka med dessa tre VFU-veckor, omtenta på fredag och lite annat på det. Det kommer att bli en intensiv tid framöver. 
 
Idag hade jag min första VFU-dag och som några kanske har koll på så är det höstlov nu (eller läslov som det numera kallas). Eleverna är alltså inte i skolan och vi  sitter och förbereder och planerar lektioner istället. Känner mig hyfsat redo och tycker att det här kommer att bli så roligt. Idag fick vi utefter ämnets syfte och mål planera fyra lektioner och det var kul att höra att de gillade min idé och upplägg. Ska bolla det hela med min handledare och se om det passar klasserna jag ska ha, annars får jag planera om och göra något annat helt enkelt! 
 
Bjussar på tre bilder från idag, tagna med mobilen! Kommer bli mycket mobilbilder då jag inte har så mycket tid att sitta och redigera denna vecka. 
 
Vi blev satta i jobb direkt och fick öva oss på att orientera oss bland syfte och mål, något de känner att studenter ofta vill träna på och inte har med sig från utbildningen. 
 
Dagens roliga: Att jag omedvetet matchade inredningen...
 
Ganska trött men glad tjej! Imorgon blir det nog en kort dag för oss studenter. 
 
Nu ska jag sätta igång med att plugga lite inför nästa tenta, maila lite viktiga grejer som rör VFU:n och sedan göra något smarrigt till middag. Juste! MÅSTE boka tvättid också.. När ska jag hinna tvätta?! Hoppas att ni har haft en riktigt bra start på veckan!