Torsdagsäventyr i Uppsala
I torsdags begav vi (jag och min mamma) oss till Uppsala. Det blev en sväng på IKEA och sedan fyra timmars fix i min lägenhet. Blev av med alla kartonger som stått lutandes mot en vägg i snart ett halvår (?) och ersatte dom med en fin Stringhylla jag fick i födelsedagspresent. Vi fick upp skåpluckor på skåpen ovanför garderoberna och satte även in lådor och hyllor i mina garderober (så nu slipper jag ha alla lakan och handdukar i blåa IKEA-kassar, haha). Nu känns det mer hemtrevligt i mitt lilla hem och även skönt att ha lite ordning och reda. Det blev även lite ljusare och roligaer då jag inte har bland annat en 2 meter lång kartong i ett av hörnen som drar ögats fokus till sig.
 
Nästa stora projekt är köket och jag hoppas att vi kan sätta igång snart, men ALLT tar längre tid än man tror tyvärr. Men jag är glad över det vi hann med denna vecka, man måste ta ett steg i taget!
 
 
Titta så fint det blev! Dock långt ifrån klart! VIll ha dit fler böcker och kanske någon ram med en fin bild i och lite annat. Åh, det kommer att bli så fint!
 
Min fina lilla TARDIS! <3
 
De översta skåpluckorna på plats (och även en täcksida som tog upp alldeles för mycket plats).
 
 Något sånt här hade jag tänkt, vi får se! Vi hade lite tidsbrist och jag lär ju få in mer grejer sen! Men det är skönt att kunna se var allt är inte inte öppna ett skåp och hoppas att man inte får tre IKEA-kassar över sig. Lådorna är inte helt klara, de ska få en liten kant långst fram. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress