fix och trix och vidriga människor
Hej på er! 
 
 
Idag gick jag upp halv sju, på kvällen! Hahaha! Eller jag gick upp vid tolv, gjorde mig en frukost/lunch bestående av pasta med pesto (och mozzarella och tomater) och sedan gick jag med min pastaskål och la mig i sängen igen och kollade på Homeland. Är inne på säsong två nu och jag gillar det jag ser! Nu är jag nyduschad och har precis satt mig ner för att äta middag.
 
Igår var min mamma här och vi fixade lite i min lägenhet. Åkte en sväng till IKEA och sedan hämtade vi Linda som hjälpte oss upp med ett skåp som nu pryder min fina vägg. Jag vill så gärna visa er hur det ser ut men det får vänta ett litet tag till! Det är några grejer jag vill fixa till först!
 
 Vissa hade sovmorgon, jag hade sovmorgon (eller kanske inte, klockan var väl 13 eller någonting sånt...) 
 
Det är konstigt att jag inte har träningsvärk idag, så mycket som vi sågade! 
 
Under gårdagskvällen åkte jag till Flogsta och umgicks med några vänner. Vi förade lite, åt pop corn som skulle behövts poppas lite till (haha!) och spelade FIFA innan vi begav oss till Norrlands som hade 04-släpp. Dock måste jag säga att vissa killar (ni som känner er träffade bör tänka på ert betende några gånger...) är så vidriga och inte förstår vad ett nej betyder. Att man inte kan få dansa och ha kul med sina vänner utan att känna sig äcklad av erat betende. Har skrivit en lång text idag som jag funderar på att publicera om det hela. Men så länge har jag sammanfattat det hela i en liten lista...
 
Så till er killar som igår betedde sig som svin (eller har gjort det tidigare, eller kanske korkat nog planenrar att göra det) här är några tips:
1. Omringa inte oss tjejer, det är bara obehagligt och inte allt roligt på något sätt.
2. Ser det ut som att vi inte vill dansa med er, gå därifrån! Fortsätt inte att försöka för vi kommer med största sannorlikhet inte att ändra oss!
3. Säger vi nej så menar vi nej och RESPEKTERA det då. Ändrar vi oss så får ni nog veta det men tvinga oss inte till att göra något som vi inte vill. Det är bara så jävla vidrigt av er!
 
Det är inte kul att avsluta en utekväll med att bli arg på en främling som inte kan respektera ett nej. Eller med att känna obehag när någon närmar sig bakifrån på dansgolvet. Tänk om det hände era systrar eller mamma, hur hade ni resonerat då? Jag är glad att jag är en sdan person som vågar säga nej och säga till när jag känner att något inte är okej. Till er tjejer där ute: stå på er! Det ska egentligen inte behövas men det finns tydligen idioter som inte vet bättre... Om man bortser från tråkigheterna så var det en rolig kväll! Kom hem strax efter halv fem och somnade snabbt. 
 
Nu var det slut med tråkigheter! Nu ska jag äta upp och sedan gå på bio med några vänner. Vi ska se The Revenant och jag är väldigt taggad! 
 
Här är lite bilder från kvällen i alla fall: 
 
 
I väntan på bussen så tog jag selfies, såklart! 
 


Någon minute innan vi skulle gå säger jag "Linda, vi har ju inte tagit någon bild".