29 februari
Det är inte varje år man har chansen att få skriva detta datum. I år är det skottår och idag är det självaste skottdagen, mycket trevligt! Tänkte köra på en liten lista på vad som har hänt idag (förutom att jag köpte gymkort och tränade, haha!), både saaker jag gjort men ändå lite grejer jag tycker var viktiga händelser för dagen. 
  • Vaknade upp och såg först att svenska Alicia Vikander vunnit en Oscar för bästa kvinnliga biroll. Så stort och väldigt kul för henne, hon är ju riktigt duktig. Hon kommer att gå långt denna unga tjej!

  • Och när vi ändå är inne på Oscarsgalan så vann ju (ÄNTLIGEN!) Leonardo DiCaprio en Oscar (för bästa manliga huvudroll som han spelar i filmen The Revenant, så bra film! Se den!). Han hade tufft motstånd, bland annat Matt Damon (The Martian, en också riktigt bra film som ni också måste se!), men Leo är ju verkligen värd den! Han har ju varit nominerad ett antal gånger utan att vinna, men denna gång gick det hela vägen hem för honom! Kul att The Revenant vann för bästa foto också, sa det precis när vi sett den på bio att "vinner inte de för bästa foto vet jag inte vilken film som skulle kunna göra det!". Och se! 

  • Hade över mamma på middag. Så skumt att få besök av sin mamma och bjuda på middag. Ibland glömmer jag bort att jag faktiskt har flyttat hemifrån och bor här i min lägenhet i Uppsala... Bjöd på en vegitarisk gryta som serverades med bulgur, riktigt gott! 

  • Gav mamma min nyckel till huset, imorgon har det nya ägare. Spännande!

  • Bajen vände från att ha legat under med 0-2 (efter tre minuter) till att vinna med 4-2 på hemmaplan mot Ljungkile i Svenska Cupen. Forza Bajen!

  • Vädret idag har varit soligt, lite kallt men ändå så perfekt som en dag i slutet på februari kan vara. 
 
 
 
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner till sängs. Imorgon ska jag vara pigg och glad för vi börjar att studera ett nytt språk i kursen. Detta språk är danska så jag måste vara mer koncentrerad än tidigare (då vi haft norska, som jag tycker är enklare att förstå).