Nio mest gillade 2016
Älskar när olika sociala medier har tillbakablickar! Som Facebooks "Den här dagen", så kul att de tillbaka på saker man upplevt. Nu ska jag visa er de nio mest gillade bilderna i år på min instagram (@alice_svensson). Förra året såg mina nio mest gillade bilder på instagram ut så här: 
 
Lite av Åre, Thailand, USA, första natten i lägenheten, lägenhetsköp, mamma och Wilma på besök i Uppsala och mat. 
I år såg det ut så här!
 
På delad 8:e plats: 
 
Jag i familjens trapphus i Stockholm en höstdag.
 
"Det värsta med PMS:en är vad den gör med mitt psyke. Hur den förvandlar mig till en person jag inte är, en person jag inte vill vara. Hur den får mig att se på mig själv. Jag vet inte vad jag ska göra för att få allt att sluta men jag vet att träning får mig att må bra. Att få springa ifrån dessa jobbiga tankar om så bara för en stund." 
 
Denna bild fick jag så fina kommentarer på. Vänner som säger att de känner igen sig och som tipsar om vad som hjälper för dom. Vi måste stötta varandra både när det går bra och när det inte går så bra. <3 
 
På sjunde plats: 
 
Fina domkyrkan i Uppsala en höstdag. Den som i början av min tid där hjälpte mig att orientera mig i staden, haha!
 
På sjätte plats: 
 
 I Stockholm kan allt hända! Måste berätta att jag faktiskt står på en brygga, haha! Det var några som var lite oroliga, haha! Bilden är tagen för några dagar sen!
 
På femte plats: 
 
Minuterna efter att jag blivit godkänd på uppkörningen och äntligen tog mitt körkort! Ren jävla lycka! Som jag har längtat!
 
På fjärde plats:
 
 Innan avfärd mot Berlin med bästa brudarna! 
 
På tredje plats: 

 Terminen började dra igång och då också insparken för nya lärarstudenter jag var fadder. Avnjöt en cider med Linda vid ån när vi lyckats tappa bort vårt lag (fick fel intruktioner av någon, haha). 
 
På andra plats: 

 Nog den mest poseigaste bild jag någonsin publicerat! Men jag gillar den, det gjorde också mina följare! Våga fler poseiga bilder 2017!
 
Och slutligen, på första plats: 

Årets god jul-bild från mormor och morfars vardagsrum. 
 
2017... Ja snart är vi där!