Redo för termin 3!
 
Idag mötte jag upp tjejerna för fika och shopping inför skolan som börjar imorgon. Kom bland annat hem med en sjukt bra termos som håller värmen hur bra som helst och som också går att dricka direkt ur. Perfekt att ta med till plugget! Sedan är block och pennor alltid bra att ha! Dessa överstrykningspennor går att sudda så de gillar jag då jag har en tendens att stryka över för mycket, hehe! 
 
Jag kanske inte är i största behovet utav kläder men denna tröja är ett perfekt vardagsplagg. Sedan måste man ju få köpa lite nytt inför hösten (som är min favoritmånad när det kommer till kläder). Tänkte att en liten gåva som studiemotivation skadar inte! Men när jag såg att Monki hade rea på jeans (rea + studentrabatt = <3)  och att de för en gång skull hade ett par i min storlek så var jag bara tvugen att slå till (till saken hör också att mina gamla svarta jeans gick sönder någon dag innan jag åkte tillbaka till Uppsala). Det blev en bra dag helt enkelt!
 
Idag öste det verkligen ner, men det stoppar inte oss uppsalabor att cykla! Svängde förbi mataffären på vägen hem och det tog emot att fortsätta hem. Har gett upp när det kommer till regnskyddet till sadeln, det har sagt sitt tyvärr och man får krama ur den när det regnar som idag... Får komma ihåg att ta ut en plastpåse till cykeln imorgon!
 
 Så här såg jag ut när jag kom hem några minuter senare! Tur att jag har en bra regnjacka (var helt torr påöverkroppen) jeansen och skorna däremot... Tur att vädret ska bli bättre imorgnon, då fortsätter vi insparken för de nya reccarna, ska bli kul att träffa laget igen!