Hello , it's me!

Hej vänner! 

Nu är vi inne i en hemtentaperiod igen, därav dåligt med uppdatering här på bloggen. Helgen blev hyfsat lugn med lite vin, lite barhäng och brunch på nation (hade tänkt på amerikanska pannkakor hela veckan). Under söndagen gjorde jag i stort sett ingenting vilket behövdes kan jag be att få tala om. Det var länge sedan jag hade en sådan här lugn helg. 

Jag har dock tappat räkningen på hur många dagar jag har haft ont i huvudet. Tar en alvedon lite då och då och dricker mycket vatten men det går inte över. Tror att det har att göra med att jag sitter framför datorn väldigt mycket, får tvinga någon att massera min nacke. På torsdag ska i alla fall hemtentan in och då kommer jag tillbaka hit till mitt lilla hörn på internet. Ni får helt enkelt hålla ut tills dess!

Bildbevis på att jag var på gymmet i söndags!
 
 CSN trillade in på kontot igår och jag passade på att handla på mig en massa mat. Fick med mig allt hem också, tur det för ett tag var jag lite orolig att jag skulle behöva handla i omgångar. Men med ryggsäck och cykel kommer man långt!
 
 Igår, precis innan jag skulle sova middag (haha, var så trött och hade huvudvärk) så plingade det på dörren och brevbäraren stod där med ett paket som innehöll min nya jacka. Det var ju en rolig start på veckan!
 
 Och här är vi nu...