Måndagsglädje
Allt känns så otroligt bra just nu! Helgen i Stockholm var supermysig och jag kom hem till Uppsala ganska sent söndag kväll. Hann äta middag med delar av familjen också innan jag tog tåget upp och det är ju alltid kul när man hinner det. Idag har det stått föreläsning/seminarium på schemat och jag satt kvat i skolan till strax efter halv sju. Skrev äntligen klart den där analysen och skickade in den. Den ska vara inne imorgon bitti men blev klar med den idag, vilket känns otroligt bra för att vara mig. Haha, jag som annars alltid är ute i sista sekund. Men det har varit en väldigt bra måndag, trots att jag varit lite mer virrig än vanligt. 
 
En annan rolig grej var att jag idag vaknade upp och såg snö utanför fönstret. Mycket höll sig också kvar under dagen och jag kunde gå från ica och se snö runtomkring mig. Det kändes så fantastiskt! Älskar när vintern är kall och faramför allt vit. Sitter och följer uppdateringarna från Åre på både facebook och instagram och längtar tills jag kan åka dit och spendera lång dagar i backen. 
 
Bild från lördagskvällen när jag var på väg hem från jobbet.
 
Väl hemma möttes jag av detta. Nybakade lussebullar! 
 
Under söndagsförmiddagen ropar mamma från diverse rum i lägenheten, jag går dit och frågar vad det är hon ropar om. "Jag vet inte om jag får göra såhär, men jag gör det ändå!". Jahap! Ett nytt projekt är nu startat! Haha!

Söndagsselfie med filtret "kändis" (finns i twitters app), undrade om jag skulle bli en kändis om jag använde det? 

Hello, som Adele skulle ha sagt.


Min utsikt från lägenheten denna morgon!
 
Min utsikt lite senare under förmiddagen. 

Och klockan när jag gick hem. Tror föresten att jag kanske satte igång ett larm i skolan... Hoppas inte! Det började i alla fall pipa lite lågt när jag gick ut... 

Vi får se hur mycket som är kvar imorgon! 
 
Nu ska jag ta och sova. Imorgon har jag en hel del på "schemat", föerläsning vid 13:15 men har en del att läsa innan den. Vi har som tidigare under terminen två kurser parallelt och i barn och ungdomars läsning är det en hel del att läsa! Men det är ju en del böcker som man redan läst (typ Twilight, Pippi Långstrump, Tand brun, tant grön och tant greddelin och så vidare). Men jag behöver energi också! Tjejerna vill till IKEA imorgon och dit skulle jag behöva åka också, får se om jag hinner.