2015 i en lista (uppdaterad!)
2015 börjar lida mot sitt slut. Början av året hände inte så mycket, jobbade en hel del och det var lugnt. Under sommaren blev det ju jobb och sedan resan till Thailand (där jag blev sjuk och inte hade så mycket semester...). I augusti började jag mitt nya liv som uppsalastudent. Jag och Jakob gick skillda vägar och jag har träffat så många fantastiska personer. Tänkte sammanfatta året med en lista, precis som förra året. Den listan kan ni hitta här om ni är nyfikna på vad jag skrev om 2014. Eftersom det hände mer i slutet av 2015 så kommer det bli en hel del svar om det.    
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj, jag har gjort mycket i år som jag aldrig gjort förr. Jag var för första gången i Asien (Thailand), flyttade till en annan stad och köpte min allra första bostad, för att nämna några saker. 
 
Har du några nyårslöften?
Laga mer ordentlig mat. Har blivit alldeles för mycket fiskpinnar den senaste tiden...  
 
Vilka länder besökte du?
Det blev inte så mycket resande i år men jag åkte ju med Jakob till Thailand och sedan blev det ju en spontan resa i november till Julia i USA.  
 
Thailand i augusti
 
 
 Dessi, Julia och jag i Santa Barbara i november
 
Vi var ju en sväng till Åre under påsken! Fina Åre! 
 
Bästa köpet?
Min lägenhet! Den är liten och det är en del kvar att göra men jag är så glad över mitt lilla hem!
 
    
 
Ett datum du alltid kommer att minnas?
Den 27 augusti. Introduktionsdag på universitetet och jag hamnade brevid en tjej som kom att bli en av mina allra bästa vänner. Denna tjej var Elin. Under kvällen samma dag var det dags för inspark och jag hamnade vid samma bord som Linda och idag är det vi tre. Haha, vi säger vi som att det är självklart för alla att det gäller oss tre. Sen den 17 september då jag fick nycklarna till min lägenhet! <3 Sen är det några andra datum men de håller jag för mig själv, hehe!
 
På väg till Blåsenhus en morgon, nervös och spänd inför informationsdagen och sedan insparken som började på kvällen! 
 
 
17 september och precis fått nycklarna till lägenheten <3 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Under de senaste månaderna har jag varit ovanligt glad, vilket många har märkt och sagt! Känner mig som en helt ny person!

Vad fick dig att må bra?
Flytten till Uppsala. Jag fick växa och utvecklas som person. Sen känner jag att det var skönt att flytta ifrån Stockholm, behövde ett miljöombyte i mitt liv. Behöve börja om, träffa nytt folk och ha jävligt kul.   

 
Vilken är din största insikt under 2015?
Att jag för en gång skull vet vad jag vill arbeta med i livet. Kanske ändrar mig någon gång men det beslutet ser jag mig inte just nu ta i framtiden. 
 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag blev antagen till Uppsala och därmed fått träffa ett gäng nya människor som förgyller mina dagar! 

Genomdrev du någon stor förändring?
Haha, jag ska inte nämna flytten igen (men det är en sådan stor förändring i livet) men det andra är väl att jag blev singel från att varit i ett förhållande i 3,5 år. Sen klippte jag av halva håret, otroligt skönt men jag saknar att ha lite mer längd! 

Har du blivit bättre på något?
Svensk grammatik, haha! 

Vad är du peppad för inför nästa år?
Förutom att fortsätta att plugga och skaffa mig mera kunskap så är det alla nya minnen med min Uppsalafamilj, att Emma kommer hem från sin resa (hon är i Nya Zeeland och reser runt och kommer hem i början av mars tror jag), sedan är jag jävligt taggad på att se Håkan Hellström på Ullevi med ett gäng fina vänner. Det kommer att bli grymt!!!!!

Blev kallsvettig av stress och nervositet när vi köpte biljetterna till Håkan!
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2016?  
Det här blir året jag börjar plannera mina studier! Kom igen you can do it! Sen att ta det lugnt och tro på dig själv!  

Uppdaterad:
Jag kom på nu i efterhand att det hänt en väldigt stor förändring i mitt liv. Detta beslut blev enklare än jag trott i och med flytten till Uppsala. Jag slutade att spela fotboll! Jag har alltid tillhört ett lag och spelat sen jag var sju år och nu gör jag inte det längre, vilket känns jättekonstigt men ändå lite skönt. Känns tråkigt då jag faktisk saknar det, träningar och att tillhöra ett lag där alla vill samma sak, att spela och ha kul. Men också skönt för att jag slipper att anpassa mig efter ett gäng andra personer. Vill jag träna nu kan jag göra det när jag vill. Sen har Sektion lära också fotboll på schemat så blir jag jättesugen kan jag alltid spela någon gång i veckan.