Tankar

Att jobba sent kväll eller natt kan ha sina fördelar. Idag valde jag att sova tills jag vaknade, låg kvar i sängen med mobilen i handen och åt sedan en frukost/lunch i lugn och ro medan jag surfade runt på internet. Härlig start på dagen. Idag jobbar jag 17:00-22:30, vilket jag gillar då mitt tåg passar in med en buss när jag ska ta mig hem. Att jobba söndag var skönt då det är lugnt och inte lika stressigt som jämförelsevis vid lunchtid en vardag. 

 

Men det negativa är att jag inte träffar min pojkvän lika mycket. Han jobbar ju 7-16 och när han åker hem från jobbet åker jag till mitt jobb. När han går upp på morgonen vill jag sova mycket längre och vi har helt olika dygnsrytm. Min syster hade redan somnat när jag kom hem igår och när jag vaknade idag hade hon varit i skolan i flera timmar. Man blir lite ensam. Men förhoppningsvis får jag ett "bättre" schema nästa gång. Jag är fortfarande glad över att ha ett jobb att gå till över huvud taget. Det är många ungdomar som bara går runt hemma och inte gör så mycket. Nu kan jag prova på ett yrke och sedan kanske ta mig vidare till ett annat. Men just nu tar jag det lugnt, försöker att göra mitt bästa och göra det bästa med mina nya erfarenheter.

 
Vid Centralen strax innan 20:00. Alla på väg någonstans, några hem, andra på resande fot till olika destinationer och andra på väg till jobbet precis som jag. Tog på mig vinterjackan för att hålla värmen så mycket som möjligt, trots flera plusgrader! Men man vill vara på den säkra sidan när man är förkyld.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress