Oroligheter och ny bok
I onsdags skedde något obehagligt. Dagen började tidigare än mina vanliga sommarlovsdagar då jag skulle vara inne i stan klockan 8:00 för en jobbgrej. Väl på bussen klockan 07:01 började jag känna mig konstig, hade ett tryck över bröstet och andningen var tung och jobbig. Men jag kände att när jag väl var på väg in till stan skulle jag inte kunna vända tillbaka. Ärendet gick på en timme och efter det bestämnde jag mig för att sova en stund på morföräldrarnas soffa. Men efter några timmars sömn mitt på blanka dagen var detta inte över och det var inte bara ett tryck över bröstet utan även värk. Jag blev orolig! Ringde mamma som senare hämtade mig och historien slutade på akuten på Karolinska i Huddinge. Blev snabbt omhändertagen och fick sedan åka hem då de inte hittade något fel, troligtvis beror allt på den stora mängden stress jag haft under våren. 
 
 
Glad att få åka hem! 
 
Igår hade alla känningar mer än halveras och idag känns det typ som vanligt. Jag har under dessa dagar inte gjort någonting, bara vilat. Gårdagen spenderades i favorithörnet i soffan med datorn, TV:n och senare under dagen med en film. Idag tog jag faktiskt på mig andra kläder än pyjamas och begav mig ut i solen med en ny bok. 
 
Först parkerade jag mig I denna:
 
 
Men solen försvann och då valde jag hammocken:
 
Här gungade jag fram och tillbaka medans jag läste på om Zlatans egna historia. Kan säga att bilden av denna man sakna men säkert förändras! 
 
Nu blir det bio med pojkvännen. Trevig fredagskväll!