Min onsdag (den 28 september)
Ska berätta lite om vad som hände i onsdags. Det var ju Ågesta som vanligt. Prov direkt på morgonen och sedan blev det en insats där en tunnelbana hade krockat med två personbilar (för er som inte vet det har vi en tunnelbanevagn stående på övningsfältet med spår och allt som nu finns bland tunnelbanor, coolt va!?). Halva klassen fick vara offer och andra halvan räddningspersonal. Den halvan jag var med fick börja vara offer. Jag fick då ligga under tunnelbanan, de tog ett tag att få ut mig. Rätt kul att se andra slita. När det var våran tur att rädda så fick jag agera räddningsledare, personen som säger till de andra i räddningsteamet vad som skall göras och vad man ska prioritera, lite svårt (mycket att tänka på) men kul, fick ju prata i en radio med min lärare som i detta fall var ledningscentral och ambulans. Men det var en rolig dag. Kul att få göra lite praktiska saker! :)

Här har vi lite bilder som jag tagit från Amanda.

Jag är den orangea personen längst ner till vänster

Ojdå! :O

Folk låg inne i tunnelbanan, som dom hade fyllt med en massa discorök så att man från början inte såg något.

Ser inte vilka dessa två är (alla ser ju typ likadana ut :P ) men de försöker i alla fall att rädda någon under tunnelbanan. 

Efter detta stannade vi var och gymmade i gymmet där ute. Så här är det bild på när jag springer! Jag vet! Det är mycket intressant! ;)