Hela veckan lång ;)

Oj, här är det dålig uppdatering! Har haft sjukt mycket att göra de senaste dagarna. Här är min vecka! :)

Måndag: Jag fyllde 16 år och det firades med skansen med farmor och sedan restaurang. Det var mycket trevligt kan jag säga. Vi var mycket på Skansen när jag var liten så det var bara kul att vara där och tänka tillbaka. :)

I skolan var det kul. Två elever från Island och deras lärare kom till vår skola för att vara med oss hela veckan. Jag, Danne och Tim skulle vara "mentorer" för dessa elever. Våra skolor har ett sammarbete i musikens värld och på våren kommer det elever från Island till oss i Sverige och på hösten åker elever från vår skola till dom på Island.


Jag på Skansen :)

Tisdag: Skola nästan som vanligt, hade sjukt mycket musik. Sjukt roligt! En timmes gitarrlektion och sedan typ tre timmars enemble. Övning inför onsdagens konsert! :D Tråkigt nog fick jag feber på kvällen och hoppade träningen och sov mycket istället...

Onsdag: Vaknade med lite feber men gick till skolan. Orientering stod på schemat men det hoppade jag. Hela eftermiddagen gick åt att öva inför konserten vi skulle ha på kvällen. Det gick bra. Jag och Emma var "programledare". Lite jobbigt i början då jag var sjukt nervös och pratade i 180, men det blev bättre sen. :) Jag och tjejerna sjöng "My Life Would Suck Without You" bl.a. Dagen blev lyckad! :)


I väntan på bussen mot konserten :)


En lite nervös Alice :P Bild från Julia 


Vi tjejer live ;) Bild från Julia 

Torsdag: Skola och vid tio i fem tog jag, Danne och Til tåget mot Älvsjö för att möta upp isländarna och sedan åkte vi i till stan och gick på Gröna Lund. Sjukt roligt var det! Ska nog köpa Insaine och ha den på gräsmattan utanför ;P Kom hem vid 22:45

Fredag: Hade hem och konsumentkunskap och efter det drog jag och typ nästan halva nian till Radiohuset och kollade på en liten live konsert, som sänds varje fredag på P4 (tror jag att det var). Fredagens artist var Erik Grönwall. Många kan säga mycket och grabben men bra live är han! :)


Erik Grönwall :)

Lördag: Gick upp tidigt och spelade derby mot Djurgården. det blev vinnst med 5-1 till oss och nu leder vi. Supermegabra!!! :D Efter matchen åkte vi vidare till min systers match och sedan hem för att duscha och städa. Vid 16:40 kom Emma och runt 17:00 kom min moster, mormor och morfar. Vi firade mig och sedan kom min mosters sambo lagom till middagen. När vi ätit klart (runt 21:00) åkte jag och hämtade Danne och vi hyrde en film (The Machinist) och åkte hem till mig. Där fick vi sockerkaka med jordgubbar och grädde. Sedan kollade jag, Emma och Danne på filmen. Emma drog vid 23:40 och sedan skjutsade jag hem Danne när filmen var slut :) Sjukt nöjd är jag över dagen! Fick en locktång, ett bäddsett, två örngott av Emma (ett som det står trött på och ett som det står pigg på ;D) och en säng! Har önskat mig en större säng länge nu! Jag ska själv få välja vilken jag vill ha. Mysig kväll var det i alla fall!!!

Idag, söndag: Vaknade vid 11 och gick upp vid 12. Det har inte hänt så mycket idag. Ikväll ska vi på restaurang och fira mors dag.

Ha en fin dag på er! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress