Trevligt är det här!

Tja, hur mår ni alla? Jag mår i alla fall bra. Är ganska trött bara, har varit på två ”öppna  hus” idag. Tyckte att skolorna inte var så bra. Den skolan jag var på i onsdags var mycket bättre. Nu sitter jag hos min moster och vi ska äta middag här. Vi har några släktingar här från Karlstad så det kommer att bli trevligt! Åkte moppe hit, kommer att sakna det i vinter men som tur är har inte Sverige så lång vinter.

 Igår kväll var jag med Paula. Trevligt var det! Vi träffades vid 20:30 och gick runt lite och snackade. Efter en halvtimme/ timme gick vi till Simon och Chris och snacka med dom. Haha, så j*vla kul! Vi gick hem till henne vid 23:30 och kollade på film. Och vid tio över  12 kom min mor och hämtade mig. Men jag hade i alla fall en sjukt trevlig kväll! Tack!

Hörde att Mariette åkte ur Idol. Tråkigt tyckte jag, hon var ju så bra. Men om man ser på de som vunnit Idol har de inte haft så bra karriärer. Har man hört något från hon som vann förrförra året? Kommer inte på vad hon heter… -.-

 Aja,, ni får ha en trevlig kväll!  Paula och jag (bilder är från några månader sedan;))