Rubrik

Nu sitter jag här framför datorn igen. För en stund sedan var det tv. Min mamma jobbar ikväll och jag orkade inte åka till pappa, så jag är ensam hemma ikväll. Det har annars varit en helt okej dag. Va som jag skrev i förra inlägget i kyrkan idag och sedan blev det ett dopp i Gömmaren. Åkte hem och efter det hände inte så mycket, middag (kyckling och sallad) med min mor och sen har datorn och tv:n hållit mig sällskap. Skapade även lite muffins i köket, de blev godkända! Satt och smaskade på några framför tv:n, hehe.


Ibland kan det vara skönt att vara ensam men idag blev det tråkigt. Jag är pigg och trött på samma gång. Tror jag går ut och springer lite, då kanske jag blir mer trött och så somnar jag kanske tidigare. Vilket skulle vara bra, behöver verkligen sova.


Imorgon blir det roligt. Först ska jag vara i kyrkan och efter det drar alla konfirmander in till Skansen och så ska vi kolla på "Allsång på Skansen". Kul va? Jag tycker att det ska bli sjukt roligt att se allt därifrån, har kollar på det sen jag var liten, men aldrig varit där. Spännande! Det enda som kan vara lite jobbigt är att jag missar "Morden i Midsomer", men jag ber min mamma spela in det, haha. Nej, nu ska jag ut och springa lite. Vi hörs!