Äntligen klar!

Hej!


Nu är jag äntligen klar med den här uppgiften! Jag började runt 18:00 och är klar nu 23:48 (för att vara exakt). Nu ska jag bara skriva ut och sedan ska jag sova, är så trött! Det är jobbigt at plugga. Hoppas ni hade det bra ikväll, min kunde ha varit bättre. Jag tycker inte om att plugga så mycket, men jag pluggar bäst när jag bara har ca 7 timmar på mig att göra klart ett arbete. Konstigt, men då jobbar jag under press (eller hur jag nu ska förklara det :P) och tänker, det är nu eller aldrig, om jag inte gör det här blir jag inte godkänd. Förra gången jag gjorde ett arbete (som också skulle vara klart dagen efter) fick jag VG+/MVG. Jag menar, det går ju bra på det här sättet jag pluggar på! I och för sig hände det en gång, men vad är det som talar emot att det skulle kunna hända igen?

Idag hade Josi bakat kärleksmums på hem och konsumentkunskapen och hon bjöd hela klassen på det när vi hade SO. Hon hade precis typ tagit ut dem ur ugnen, så de var alldeles varma! Det var bara så gott! Det livade verkligen upp stämningen! Tack Josi!

Nu ska jag sova, god natt på er!

Ida

Hej!

Bli medlem här GRATIS och börja samla poäng!

http://www.freestreet.se/?r=4062

Poängen växlar du sedan in och får presentkort att handla för i massavis av olika butiker och på olika sidor på nätet! =)

Exempel: H&M, JC, Kicks, Åhlen's, Siba, Stadium, Nelly.com, cdon.com osv, osv.

Lycka till!

Kram

fröken elin

oj herregud, det va lääääänge det!:D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress