Sjukstuga
I måndags var jag tillbaka i skolbänken igen efter en vecka i Kanada. Borta bra men hemma bäst-känslan infann sig och det var kul att se välbekanta ansikten igen. Efter ett seminarium som var rätt segt så tog jag mig hem i snön, åt en lunch och tog mig till affären för att handla mat. Slängde in en tvätt med kläder, gjorde en snabb middag och gick iväg till Kalmar nation för att umgås med några kursare och tävla i ett quiz. Rolig kväll! 
 
Annars har jag spenderat resen av veckan nerbäddad i sängen (när jag inte varit tvungen att ta mig till skolan för seminarium). Tror jag fått någon form av influensa, har haft frossa, ont i hela kroppen och hostat. Riktigt jobbigt! Tror seriöst inte att jag varit såhär dålig sen jag var i Thailand 2015 och fick körtelfeber (och halsfluss?). Tur att jag har fina vänner som kommer med matleveranser! Det är när man är såhär dålig som man inser hur jobbigt det kan vara att bo själv. 
 
 
Har varit jobbigt att se det fina vädret ute och så har man legat i sängen och tröttnat på allt vad serier och film heter... 
 
Kom på att jag var sugen på saft och skrev till en vän och frågade om hon kunde köpa det på vägen hem. Sen ville jag ha lite frukt och alvedon också. När hon väl kom så räckte hon även över en chokladkaka som "krya på dig-present", så fnt! Tur att man har vänner som bor i närheten!
 
Jag som hade hoppats på en helg med vänner, lite shopping, fika på stan och sånt. Men jag stannar i sängen, ser på mello och tar det lugnare än lugnast. Det är den enda sättet att bli frisk!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress