Student
I fredags tog jag pendeln från Uppsala till Stuvsta för att fira vår fd granne Maja som tog studenten. Så mycket nostalgi på en och samma gång! Först att kliva av pendeltåget på Stuvsta station var som att slungas tillbaka 3 år. Innan jag flyttade till Uppsala har jag i stort sett alltid bott i Stuvsta och jag tycker att det är en fin del av Huddinge. Mamma och Wilma plockade i alla fall upp mig och sa direkt "men guuuud Alice, drog ni ut på tiden på träningen eller?!", precis som förr när de hämtade mig på stationen när jag kommit från fotbollsträningarna på Södermalm. Detta följdes av mycket skratt kan jag lova!
 
Maja med familj hade gjort det så fint och vi hämtade inspiration till Wilmas mottagning hon ska ha på tisdag. God mat och efterrätter i mängder. Så gott! Sedan var det väldigt trevligt också! Denna familj är verkligen fantastisk! Önskar verkligen att vi blir bättre på att ses. 
 
Wilma och mamma
 
 
Wilma och Maja <3
 
Alltså så fina! Höll på att fälla en liten tår! Det kändes som att det var förra sommaren de varvade mellan att sparka fotbollar mot garageportarna och bada hela dagarna. Nu är de båda så stora!
 
Jag fick låna bilen och åkte samma kväll tillbaka till Uppsala. Tänkte att det är lika bra att vara hemma så mycket som möjligt då familjen målar om hos sig. Samma kväll hann jag svänga förbi en korridorsfest men drog snabbt hem då jag blev trött. Kändes som en väldigt lång dag i alla fall och det var skönt att få krypa ner i sin egna säng. 
 
Förra helgen
Förra helgen var jag i Stockholm för att delvis bli firad av släkt och vänner men också för att fira mors dag och se på fotboll. Jag tycker att vi tar en liten tillbakablick! 
 
Lördagen spenderades hos familjen där vi lagade alldelses för mycket mat och skålade med kall bubbel i värmen. Mysigt att få umgås med familjen och några vänner! Fick så fina presenter som jag verkligen kommer att ha andvändning för, bland annat en morgonrock, lite sällskapsspel och böcker! 
 
 
 
På söndagen var det dags för derby i damallsvenskan mellan Hammarby och Djurgården. Jag, Wilma och mina vänner Minna och Mathilda möttes upp och åkte till Tele2. Kul att se damerna igen, det var ett tag sedan och det är kul att laget utvecklats och fått till ett riktigt bra spel. Tyvärr åkte vi därifrån med en förlust... 
 
Tröja och halsduk - check! 
 
"Just idag är jag stark" - check!
 
Efter att ha återhämtat mig med en tupplur i Wilmas säng så åkte vi hem till min moster och åt middag. Mamma och jag konstaterade att vi är dåliga på att ta bilder (typ som dagen innan när vi firade mig) och jag tog med mig kameran och gick loss lite. Wilma fick agera modell i det fantastiska ljuset. Vi åt sedan grillat ute på altanen och myste innan jag och mamma tog bilen hem till Uppsala.
 
 Wilmis, tänk att hon tar studenten på tisdag! 
 
 
Wilma och mamma <3
 
Åt så mycket mat! Moster hade grillat allt möjligt gott!
 
Ljuset den här tiden på året <3
 
Bilselfie - check!
Födelsedag
Den 24 maj fyllde jag 24 år. Jag älskar min födelsedag och har under den senaste tiden funderat på varför jag känner så starkt för denna dag. Jag har kommit fram till att det är för att jag har en anledning att samla en massa folk som jag gillar och umgås. Sen anser jag att man bör fira allt som bör firas! 
 
Dagen innan min födelsedag lämnade vi in våra B-uppsatser i historia. I och med detta slog jag ihop en uppsatsfest med min födelsedagsfest och bjöd in men massa kursare för att fira allt som bör firas (och mig). Är så tacksam över två vänner till mig som erbjöd sin lägenhet som festlokal då jag bor på 18,5 kvadrat. Jag bjöd på tårta och sen umgicks vi till halv fem på morgonen när solen gått upp. Tanken var att gå ut och dansa på nation men allt rullade på så bra så vi stannade kvar i Flogsta! 
 
 
 Såhär såg jag ut under dagen! Kjolen är en födelsedagspresent till mig själv, hehe! 
 
Bjöd på en smarrig marängtårta med vaniljkräm! Supergott! 
 
 
Fina Sofie! Tänk att vi pluggat i sex terminer tillsammans! Nu har vi snart (när uppsatsens slutgiltiga version lämnats in) fyra terminer kvar!