Weekend
Efter en spontan utgång i fredags vaknade jag upp med huvudvärk och en Emma som var på väg hit till Uppsala. Mötte upp henne på stationen och vi åt lunch på en av nationerna. Alltid roligt att visa mina icke-uppslavänner hur studentlivet är här (eller kan vara)! Efteråt gick vi en promenad hem till mig och handlade lite på vägen. Vi hann inte så mycket mer och bestämde oss för att laga middag och körde på en lugnt Mello-kväll. Riktigt trevligt! När man inte umgås så ofta känns "egentid" med vänner viktigt. 
 
Söndagen började med en lugn frukost, lite tvättid för mig och sedan tog vi oss en promenad ner på stan. Solen sken och snön höll sig kvar på marken. Vi gick till Engelska Parken och sedan upp till slottet för att ta oss ner och fika på Café Linné. Vädret växlade mellan sol och snöfall med vindar (riktigt busväder). Därefter var det dags att traska mot tåget och säga hejdå. 
 
 
Jag och historiska institutionen bakom mig. Här trivs jag bra! 
 
En favoritvän på en favoritplats!
 
 
 
 
 
Efter att ha lämnat av Emma vid tåget tog jag på mig hörlurarna, satte på musik och traskade hemåt i lugn takt med kameran i handen. Söndagskvällen spenderades med att lyssna på jazz, dricka te och redigera bilder. Sköt upp med att starta inlämningsuppgiften i den kurs vi läser nu, men det får man göra ibland! Jag har nu börjat att skjuta ifrån mig plugget på helgerna (ibland är det oundvikligt men jag försöker), att få två dagar ledigt känner jag är viktigt för att få en bra balans. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress