Tyskland
Jag var ju i Tyskland förrförra veckan för att tillsammans med pappa ställa ut på världens störska leksaksmässa. Mässan hölls i Nürnberg som ligger ca 15 mil utanför München, så vi flög till München och tog tåget till slutdestinationen. Jag har ju tidigare vid tidigare besök i Tyskland bara vart i Berlin så det var kul att få uppleva södra delen av Tyskland. 
 
Vi pratade med personalen på mässan (som var ENORM, sjukt stort och mycket folk) och blev rekommenderade restaurangen Barfusser (översättningen på namnet blir barfota, vilket vi inte behövde vara, haha!). Resataurangen var belägen nere i en källare och orden som kan beskriva detta var enkelt men otroligt gott och fantastisk atmosfär! Det märktes att det var många av lokalbefolkningen som besökte detta ställe. Rekommenderar ett besök om ni är i närheten! 
 
Jag åt en typisk Schnitzel, enkelt men väldigt gott! 
 
 Pappas rätt som jag inte riktigt minns namnet på... Det runda är i alla fall knödel. Riktigt gott också! 
 
Och till efterrätt åt jag Apfelstrudel, fnissigt gott! 
 
 
 
Tyskland har blivit lite som ett favoritland. Jag kommer gärna tillbaka hit en vacker dag. Men på lördag åker jag till  Kanada för att träffa Mathilda och se mig om, det är jag så extremt taggad på! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress