Nytt jobb, fotboll och glassrecension

Igår var en riktigt bra dag! Vädret var återigen på topp och jag tog mig ut till Fyrislund för en andra intervju för ett extra- och sommarjobb. Jag fick på plats en förfråga om att börja jobba nu i veckan och har mitt första pass som brevbärare nu på torsdag. Ska bli riktigt roligt att få jobba som brevbärare igen! 

 En bild från mitt första pass som brevbärare förra sommaren (och någonsin)! Tänk att jag kom att sakna detta jobb! Jag är taggad på minst en sommar till! 
 
Glad tjej efter intervjun!

Efter intervjun tog jag mig tillbaka till stan och pluggade och lånade lite böcker till min uppsats. Vid 15 så blev det träning i form av fotboll med andra lärarstudenter. Riktigt kul och framför allt jobbigt. Jag är van att träna men att springa är en helt annan grej. Blev sådär trött att jag inte riktigt visste var jag hade benen och fötterna och att skottet inte riktigt satt som de brukar. Kul att få leka like med bollen i alla fall! Efteråt satte jag mig med Micke och Olle nere vid ån och åt glass i solen. Perfekt avslut på dagen! 

 
Blir typ aldrig så svettig som när jag spelar fotboll! Sen kan ni kanske se att jag fick mig ett litet skott på höger lår.  Det blir nog ett snyggt blåmärke sen!
 
Nöjd tjej! 
 
 Smakade Marabouglassen och tänkte mig en liten recension: God vaniljglass som blandats med chokladbitar chokladöverdrag. Dock var det lite för mycket vaniljglass och det kändes som att det inte riktigt hände något... Och sedan var den lite för lik Dajmglassen! Men god var den i alla fall!  
Bra start på veckan
Denna vecka startade riktigt bra! Först och främst är detta väder fantastiskt (svensken i mig måste få ut väder snacket så nu kan jag lämna det). Jag har kommit igång lite lätt med uppsatsen och det känns som att det kommer att gå bra! Ska sitta med tidigare forskning idag och imorgon och sen är det dags för att ta tag i det som ska undersökas. Jag ska analysera genusrelationer i serietidningar, är riktigt peppad på det faktiskt! 
 
 
Under gårdagens eftermiddag så tränade jag ett spinningpass och avslutade med lite intervaller på löpband. Jag har ju haft benhinneinflammation sen jag var typ 15-16 år och tycker att det är jobbigt att springa ute då jag varit med om att jag har haft det svårt att ta mig hem när jag fått för ont, men gillar att springa så försöker göra det ibland i samband med att jag är på gymmet. Efter träningen lämnade jag av grejer hemma, slängde i mig en snabb middag och cyklade hem till Micke och såg Bajen- Brommapojkarna och fikade (gillar att mina vänner älskar fika lika mycket som jag, haha! <3). Tycker att Bajen fick upp ett bra passningspel denna match och såg klar förbättring från matchen mot Göteborg, hoppas verkligen att det håller i sig! Det blev ännu en seger för mitt favoritlag och jag kunde cykla hem nöjd! 
 
Så skönt att känna sån glädje över träningen! Den hjälper mig så mycket med att hålla humöret uppe för jag mår så mycket bättre när jag tränar! 
 
 
Den närmsta tiden har diskussionen punchrulle som fika varit het i min vänskapskrets. Jag gillar den inte och tycker att chokladboll är det mest ultimata fikat, men jag har några vänner som inte håller med och envisas med att punchrulle är bäst. Det som båda har som fördel är storleken men smakerna skiljer sig så mycket åt! Tänker att om man vill gå på det säkre kortet (om man inte vet vad personen man ska bjuda på fika gillar) så skulle jag köra chokladboll alal gånger. Jag kanske måste acceptera att några av mina vänner har en dålig fikasmak helt enkelt? 
Helgen

Det är söndag och jag vaknar vid åtta, väljer att somna om och vaknar igen vid 11. Med lätt huvudvärk går jag upp, äter lunch till frukost och surfar runt på internet. Tanken var att gå och plugga men bestämde mig för att fortsätta redigera bilder och sedan tog jag en power walk till utegymmet. Har sedan dess bara hunnit med att handla en snabbis och sedan laga mat. Dagen bara sprang iväg! 

 
 

Igår var jag på yoga under dagen och på kvällen hamnade jag på förfest i Flogsta och sedan en korridorsfest som jag lämnade rätt snabbt. Tanken på att stå i en korridor med alltför många fulla människor var mer lockande än var det egentligen var. Hamnade hemma hos en kursare där jag somnade gott i soffan medan de andra pratade på om både det ena och det andra. Precis som när man var liten! Blev väckt efter ett tag och cyklade hem och somnade snabbt! 

Jag vet att många cyklar under vintern (det gör även jag ibland) men att kuna ta sig snabbt till Flogsta på cykelbanorna var ett viktigt vårtecken! Sen att jag fick se solen gå ner var ett stort plus!