höstrusk, tjutskratt och bra föreläsare
 
 
 
 
Igår lyckades jag ta mig ut ur lägentehen och promenerade i småregnet ner på stan. Tog en liten omväg med kameran och precis när jag går nedför carrobacken (andra bilden) hör jag riktigta tjutskratt (ni vet som när man verkligen tar i från tårna och skrattar?) och ser en kvinna komma springades nedför backen från slottet med sin yngre dotter på ryggen och den äldra springades hack i häl, alla skrattandes sådär från tårna. Det kändes så bra i magen!
 
Det fina höstvädret som vi hade förra vecka är sedan några dagar tillbaka ersatts av regn och kyla. Men det är okej, även om jag skulle föredra solen en höstdag, det är ju ändp lite mysigt när man är inomhus... På stan köpte jag några bra-att-ha-grejer (såsom limstift, kludd/häftmassa och pennor) och sedan traskade jag förbi mataffären innan jag gick hem och fikade. I fredags bakade jag dessa fantastiska kladdkaksmuffins som jag la i en ruta mjölkchoklad i, de är farligt goda! Har redan ätit upp alla... Så typiskt! Nästa gång fryser jag in dom så att de är svårare att komma åt!
 
Idag har jag haft två föreläsningar. En om Kina under medeltiden och en om hur islam bredde ut sig under samma tid. Det var två olika föreläsare som vi haft förut och jag gillar båda, hyffsat lätta att hänga med och fick mig att skratta till några gånger. Älskar när folk verkligen har nördat in sig i ett ämne! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress