Helgen

Förra veckan var studiemässigt väldigt tuff med två större tentor (en omtenta från förra terminen och en i historia). Fredagen spenderades med en tenta på morgonen och sedan fyra föreläsningar (vilket är väldigt mycket för oss). Var helt slut efter det men hade några kursare över på kvällen, vilket var trevligt! Mer fredagskvällar som den, att få sitta hemma, dricka lite vin och snacka skit. Så behövligt!

Lördagen spenderades med mamma. Lätt bakis blir jag hämtad och vi körde till ikea där jag köpte köksskåp och en spisfläkt. Väl vid kassan såg jag att de hade en strykbräda som är lite mindre och som man ställer på bordet, blev oförväntat glad över denna produkt, haha! (Det bästa var nog när jag packade upp den hemma och upptäckte att den hade en krok så att man kunde hänga upp den i garderoben, så jävla smart!). Sedan vidare till Bauhaus där det införskaffades lite lite mer saker till köket. Det blev två dagar av arbete i köket, två dagar där vi förundras över hur mycket längre tid allt tar. Men det går framåt och vi börjar se ljuset i tunneln! Det kommer bli så fint!

 

 "Ta kort på mig!" Världens bästa mamma! Fan vad hon kan mycket om typ allt, blir jag en bråkdel så klok som hon är blir jag nöjd!
 

På lördagskvällen cyklade jag iväg till Flogsta där vi (uppisfamiljen och jag) förfestade innan vi dansade på VG:s 04-släpp. Att få dansa, sjunga och skratta på ett dansgolv var vad jag behövde. En riktigt rolig kväll!

 

Idag har vi haft fyra föreläsningar med start från klockan 8. Inför föreläsningen efter lunchen så var det en kursare som kommenterade att jag såg mycket gladare ut än vad jag har gjort på länge. Trots alla föreläsningar idag och att jag börjde klockan 8 så var jag ändå pigg när jag klev ut från föreläsningssalen vid 15. Och jag kände mig glad, riktigt glad! Det har jag nog denna helg mycket att tacka för! 

Har dock blivit dålig på att ta bilder! Ska bli bättre på det. Dock har min kamera på mobilen blivit sämre? Börjar fundera på om det är dags att byta ut stackaren nu. Den är ju ändå snart tre år gammal! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress