Bandypremiär

De bra dagarna avlöser varandra! Pluggmässigt hade jag en lång dag även idag. Dock fick vi lite miljöombyte då vi hade en kursutvärdering i en ny sal på Campus engelska parken som de döpt till Humanistiska teatern. Det ser ut som en blandning av en biograf och en teater, med röda små snurrstolar och ”läktare”. Fint men lite opraktisk som föreläsningssal kanske? 

Efter lunchen hade vi två föreläsningar i universitetshuset (vilket vi hade igår också). Det är alltid kul att vara där då det är en så otroligt fin byggnad! Nu har vi inga fler föreläsnigar på kursen och det är dags att sätta sig ner och läsa. Samtidigt har jag en omtenta nästa vecka men har funnit mig en pluggkompis till den så det kommer att lösa sig! 

 

 Förevigade första gången på Humanistiska teatern med en bild, smälte nästan in med min röda tröja!
 
Universitetshuset! Vilken byggnad! 
 

Sedan har jag bakat kladdkaksmuffins (de blev dock inte lika goda som vanligt men de slinker väl ner…). Sedan hade Johannes bestämt att jag skulle följa med och kolla på när Sirius mötte Västerås i bandy. Jag som aldrig sett bandy men som inte är den som tackar nej till nya sporter hakade på. Västerås vann ("såklart"), jag taktikhejade dock på Sirius för att gynna Bajen, så lite besviken är jag alltid över resultatet! Kul att få göra en liten kvällsaktivitet i alla fall. Tänker att det var en bra uppvärmning till dess att Sirius möter Bajen om typ två veckor. 

 

Hade rätt kläder på kroppen men kände att det var dags att ta fram vinterskorna till nästa match! 
 
Kul sport ändå, som fotboll på is med lite inslag av hockey! Perfekt ju!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress