Uppsats och stela höftrörelser
Hej på er! Det verkar som att vintern kommer och går trots att vi börjar närma oss mitten på maj... (Typiskt svenskt att inleda med att prata om vädret). I alla fall. Jag är mitt uppe i mitt uppsatsskrivande och bytte förra måndagen frågeställning och får tänka om lite. Men det ska nog gå att ordna. Den ska vara klar om exakt två veckor så bör verkligen hitta mitt fokus och bli klar någon gång... Under större delen av förra veckan spenderade jag mycket tid i skolan med min uppsats. Jag har nu kommit igång och är väl lite mer än halvvägs genom skrivandet.
 
 
Förutom uppsatsen så bjöd förra veckan även på roligheter. I tisdags gick jag för typ andra gången i mitt liv på ett zumbapass... Eeeeh, vi kan sammanfatta passet med två punkter: 
1. Jag har inga höfter, eller om jag har det så är de inte smidiga...
2. Kordination är tydligen inte min gren, har alltid tänkt att jag är hyffsat bra på att göra två saker samtigigt men att hålla koll på armar och ben som ska röra sig år olika håll är tydligen inget jag är bra på. 
Hur som helst så var passet roligt och lagom ansträngande.
 
Helgen får jag ta i ett annat inlägg! Har haft en mysig helt i Stockholm hos familjen (helgen spenderades även på jobbet för ett pass). 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress