Helgen
God morgon på er! 
 
Helgen har varit ganska hektisk för mig. Under lördagen hade jag en omtenta i svenska språket i tid och rum (svensk språkhistoria alltså) på morgonen. Linda gjorde den också och vi båda var chockade då läraren tagit med så mycket av den fornsvenska grammatiken. Något man får tänka på att fornsvenska är så olik den svenskan som talas idag att det inte skulle räknas som samma språk. Så skulle vi kunna resa tillbaka i tiden så skulle det bli svårt att kommunicera med tal och skrift. Men jag blev irreterad över att orginaltentan var enklare än omtentan, känns lite som att sparka på de som ligger ner... 
 
Direkt efter tentan åkte jag till Stockholm, fick lunch av mamma och sedan gick vi en snabbis på stan innan jag tog bilen till jobbet och jobbade fram till 22:30. 
 
Söndagen skulle spenderats med min Uppsats men jag hade lyckats ta fel anteckningsbok med till Stockholm. Jag blev upphämtad av pappa för en sen lunch med han och min lillasyster. Vi åt indiskt på söder, vilket var väldigt gott! Tog ett tåg tillbaka till Uppsala vid 17 och tog det lugnt resten av söndagen, var verkligen så otroligt trött (sov hela tågresan).  
 
 
 
Har under den senaste tiden varit så otroligt dålig på att ta bilder och dessa två tog jag snabbt innan jag gick till tåget på söndagen. Bror nog på att min mobil fortfarande är trasig (skärmen har ju varit sprucken i en månad typ... Velar mellan att laga den och köpa en ny. I några dagar så var jag säker på att jag skulle köpa en ny men ångrade mig och funderar på att laga den... Den är ju 2,5 år gammal så en ny hade ju inte varit konstigt, dock fungerar den annars (ganska) bra. Inte som min Iphone 4S i slutet på sin era, haha! Den var helt slut! I alla fall (!) blusen är ny och köptes på Monki under lördagen. Monkis butik här i Uppsala har stängt (de renoverar halva gallerian den låg i) så jag tänkte att jag passar på att kolla in en av stockholmsbutikerna. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress