En helg i Stockholm
I lördags tog jag mig till Stockholm för att umgås med familjen. Mammas kusin var på besök med sin fru och jag fick ett jobbpass under söndagen så jag tänkte att det var lika bra att åka dit. Vi åt först lite tilltugg hemma hos mamma och Lasse. De hade fixat lite olika skinkor, mamma hade gjort en egen hummus (som var fantastisk!), minipajer och så lite rödvin. Sedan gick vi till mormor och morfar för ännu en fördrink och möta upp resten som skulle följa med och äta middag på Grill. Jag har under den senaste tiden fått ont i magen (krampaktigt typ) när jag ätit rött kött men jag chansade på en oxfilé och det gick bra. Det var så sjukt gott, köttet bara smälte i munnen! Det fick bli en promenad hem efter allt ätande, haha! 
 
Söndagen betydde jobb (8-15:30) och sedan hem och försöka skriva på uppsatsen. Jag bestämde mig för att stanna i Stockholm till måndag och åkte hem till Uppsala på måndag eftermiddag. 
 
Jag har äntligen fixat skärmen på mobilen och kan ni ta selfies igen, haha!
 
Var lite bakis då jag var på inflyttningsfest på fredagen, livade upp mig med en piggelin nere vid Norr Mälarstrand innan jag mötte upp de andra.
 
Vbi gick hem och dukade upp detta! Alltså så jävla gott!
 
Hur snygg är inte min syrra?! Så fin!
 
 Moster, Lasse och mamma!
 
 Och så har vi August (Wilmas pojkvän)!
 
Så behövlig helg! Men det var skönt att få komma tillbaka till Uppsala igen och mötas av det största tvättberget jag sett på länge... (försöker bli av med lite av det åt gången, är nog klar i augusti!). 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress