Bortamatch på hemmaplan
I helgen hade jag några riktigt hemska PMS-dagar. Var helt nere och deppig och kände att allt var riktigt värdelöst. Det är så olika det där, vissa månader blir jag inte alls så medan andra blir riktigt jobbiga psykiskt. Avslutade dock helgen med att gå och se Sirius spela mot Bajen här på Studenternas IP i Uppsala med Linda och Martin. Bortamatch på hemmaplan för mig helt enkelt! Vi hade tur att få gratisbiljetter av universitetet "men" fick därför sitta med Siriusfans. Det var några äldre damer som retades på skoj lite när det såg att jag kom med min bajentröja men jag skojade tillbaka och sa bland annat att det var kul att de tagit sig till Allsvenskan. Jag var ju långt ifrån den enda grönvita personen på den läkteren ändå, haha! Vi kunde alla gå hem med ett poäng var då matchen slutade 1-1. 
 
Efter matchen åt vi hamburgare och drack öl. Det var en riktigt fantastisk dag så vi kunde äta middag ute (med en massa pollen flygandes överallt, mådde inte bra dagen efter... men det var det värt!). Får alltid ett sånt sug efter att börja spela igen när jag ser på fotboll. Kände pulsen gå upp bara av att stå och kolla och högerbenet rycker ibland till när någon ska lägga ett inlägg. Det kanske är något jag ska ta tag i snart? 
 
Ibland måste man se på fotboll för att få upp humöret! 
 
Det var för övrigt Martin och Lindas första Allsvenska match! Kul att de valde att se det bästa laget! ;) 
 
 
Efter matchen cyklade vi längst med ån och kunde njuta av ljumna sommarvindar och över att se träden gröna igen (det har ju varit så varmt de senaste dagarna så träden har verkligen exploderat med bladen!). 
 
Mat <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress