Vecka 9 | 2017
Alltså jag har hamnat i otakt med allt just nu, speciellt med bloggen. Jag har så många tankar och idéer! Jag ska bli bättre på det här, kanske är det dessa veckosamanfattningar som gör det? I alla fall, nu kollar vi vad som hände förra veckan! 
 
Händelser från (förra) veckan: 
 
 
På tisdagen var det fettisdagen. Vi hade klasshäng hemma hos Sofie (en kursare) och det bjöds på veganska semlor och kaffe, så gott och trevligt att hänga med alla utanför skolan. Mer sånt!
 
På kvällen hamnade jag lite spontant på en förfest och gick ut på Sneries med några från insparken. Rolig utekväll!
 
Onsdagen blev en riktig söndag och jag orkade inte äta hemma, tur att man fortfarande kan få tag på mat kl. 22. Det blev Kalmars nation och en burgare, gott!
 
Torsdagen bjöd på en föreläsning och sedan tog jag en omväg hem för att få lite friskluft i vårvädret.
 
Alltså dessa färger! Så fint! Borde gå runt mer och inte gå samma vägar jämt!
 
På kvällen åkte jag "hem" till Stockholm. Jag skulle jobba på lördagen och även fira en vän. 
 
Efter lite jobb och panikande överatt jag inte hade med mig strumpbyxor var jag och Emma redo för att möta upp ett gäng i Gamla Stan för middag, det var Victoria som skulle firas. 
 
Italienskt och jag körde för ovanlighetens skull på pizza.
 
Passade på att klä mig i en klänning som jag köpte i Berlin. 
 
Natten till söndagen sov jag 2,5 timmar (klantiga jag hade glömt ställa av alarmet på mobiltelefonen)... Efter en liten sovstund efter frukosten tog jag mig ut på Djurgården och lunchade med pappa, faster och farmor. Kännde mig ändå pigg för den lilla sömn jag fick.
 
 Sedan mötte jag upp mamma, Lasse och mammas kompis på ett fik och fikade. Alltså min dröm är att ha ett riktigt rustikt träbord som detta. Så fint!
 
Tre båtintresserade och ett varv... :) 
 
Sedan packade jag snabbt ihop mina grejer och tog mig tillbaka hem igen. 
 
Saker jag har tänkt på:
 
- Jag vill lyssna mer på radio. Typ på program som Språket så att man samtidigt lär sig något. Sedan kan det vara riktigt intressant också!
 
- Att jag är så tacksam över mycket i mitt liv. Att jag jobbade på och sparade ihop pengar så att jag kunde skaffa mig min lägenhet och att jag bor i en fantastisk stad är bara några av sakerna. <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress