Vecka 10 | 2017
Jag känner att jag kommit in i ett bloggflow just nu och har hittat tillbaka till skrivandet. Kul! Jag har en tanke att jag inte vill släppa det här med veckosammanfattningar och tänker att jag kör en övergripande inlägg om veckorna som komme rupp på söndagarna (förhoppningsvis, det har ju inte gått så bra den senaste tiden...). Typ småsaker som har hänt men som inte fått ett eget inlägg? Aja, vi får se hur det går och hur det utvecklas.
 
Händelser från vecka 10:
 
 Veckan började med cykelpremiär för i år! Det kändes lite vårigt och jag hade dröjt hemma lite för länge under förmiddagen... 
 
Cyklade till Blåsen och pluggade med Elin och Linda (och sålde lite av min kurslitteratur som jag inte behöver). 
 
Det snöade rejält en dag. Jag blev glad, mina vänner vill mest att det ska bli vår.
 
Torsdag och jag kom iväg till gymmet. Skönt att få röra på sig lite! Fick dock sjukt ont i halsen efteråt vilket kändes skit!
 
Åkte till Stockholm på fredagskvällen och gick runt i en ledig klädstil hela lördagen och lagade jeans.
 
På kvällen jobbade jag och kollade på Mello, samtidigt! Bra jobb ändå!
 
På söndagen mötte jag upp Emma och fick njuta av denna macka. Mer mozzarella åt folket, tack!
 
Alltså denna tjej! <3 Vi pratade bland annat om gamla klasskamrater vi inte sett sedan skolavslutningen i 9:an och som vi nu skulle vilja träffa för att se vad de gör i livet och hur man egentligen uttalar den amerikanska nationalparken Yosemite (som vi båda vill besöka). 
 
Veckan avslutades med att jag åkte tillbaka till Uppsala, gjorde en snabb middag och mös framför Planet Earth. Bästa naturprogrammet! Skulle så gärna vilja vara med och se när de spelar in dessa program. Detta avsnitt var de i en massa bergsmiljöer. Så häftigt!
 
Annat jag har tänkt på under veckan: 
 
- Jag skulle så gärna vilja göra mer fotoresor. Eller resa för att fotografera. Jag har ju egentligen aldrig gjort en resa bara för fotograferandets skull utan kameran har ju hängt med när jag gjort "valnliga" resor. Tankarna går till Island, Yosemite, Schweiz (eller alperna)... 
 
- Har varit så ofokuserad på studierna unde denna tid. Har ingen motivation alls vilket jag tror beror på att det vi läser nu är så svårt att greppa. Massa ord jag inte förstår och föreläsningarna går så snabbt att man inte hinner reflektera om vad som sägs, vips så har läraren bytt slide och är inne på något annat. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress