Tentafest och ofrivillig mobilrehab
I fredags skrev jag ju en tenta i Svenska språket i tid och rum. Den var lättare än vad jag trodde att den skulle vara. Dock är jag osäker på om jag klarar den... Skulle inte bli förvånad om jag får göra en omtenta. Men man kan alltid mer än vad man tror att man gör! Så därför är det bra att bara gå dit och försöka! 
 
Efter tentan var vi några som gick hem till en kursare och hade tentafest. Jag vet inte vad resten av klassen gjorde men vi som var där hade i alla fall kul! Vi åt pizza, spelade beerpong och spelade något spel innan vi gick vidare till Värmlands som hade klubb. Hade en så rolig kväll (inget drama eller liknande som det blivit lite mycket av under den senaste tiden)! Linda och Elin drog vidare om mötte upp några andra vänner medan jag stannade kvar och dansade lite och umgicks med andra lärarstudenter jag lärt känna under insparken. Kvällen slutade dock med att jag tappade min min mobil, inte en utan TVÅ gånger! Första gången klarade den sig men andra gången blev det ett spindelnät över hela skärmen. Skulle laga den idag men imorse tappar jag den i handfatet så att den fick bara i någon sekund... Jag har alltid haft tur med mina mobiltelefoner även om jag har tappat dom men denna helg kom karman ikapp mig! Nu ligger den avstängd i en påse med ris och för göra det i några dagar? Tror att den klarar sig men man vet aldrig, bättre att vara på den säkra sidan och låta den ligga där. 
 
Som tur var skickade jag en bild från fredagskvällen till tjejerna i vår chattgrupp. Vi bestämde oss för att ta en klassbild (trots att majoriteten saknas). 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress