Sömnen, träningen och så lite hår
Jag har under den senaste veckan varit lite förkyld. Så när klockan ringde vid 8 imorse snoozade jag någon timme innan jag på något vis stängde av alarmet helt och sov till 11. Även fast jag vet att jag har mycket plugg att ta igen så kände jag att jag behövde detta, nästan 11 timmars sömn! När fick jag det senast? Troligtvis behövligt i alla fall. 
 
Idag är plannen att städa här hemma, skriva på en gruppuppgift, ta mig till gymmet och handla. Något lite roligt (eller sorgligt?) är att många tror att jag tränar mycket men jag har ju inte tränat regelbundet sen förra våren (?). Jag vill verkligen ta tag i det och jag känner bara en sådan frustration över att jag inte tagit tag i träningen på ett bra sätt sedan jag flyttade till Uppsala för 1,5 år sedan (så sjukt att tiden gått så snabbt!!). Jag har gått från att träna regelbundet flera gånger i veckan sedan 7 eller 8 års ålder och till att träna lite då och då. Vill verkligen inte att det ska vara på det viset så nu ska det bli ändring på det. För jag mår ju så bra av att träna! Känner att det blev ett sånt där "nu ska jag ta tag i mitt liv-inlägg" som jag inte riktigt gillar men jag måste få skriva av mig min irritation över detta. Jag har ju satt på mig träningskläderna nu så då måste man ta sig iväg. 
 
 
Kan vi också tala om hur långt mitt hår har blivit?! Kul! Planen är ju att spara ut det och sedan skänka bort det så att de kan göra peruker till personer som är drabbade av cancer. Hemska sjukdom! Man måste kunns skänka minst 25 cm så jag tror att om jag sparar ut mitt hår i 1 eller 1,5 år till så borde det räcka. När jag klippte mig senast så berättade jag vad min plan är och då klippte hon bara det som var nödvändigt. På tal om hår måste jag köpa mig ett nytt värmeskydd! Mitt tog slut för ett tag sedan... 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress