Fredagströtthet
Idag fick jag den här trötthetskänslan som bara infinner sig under fredagar efter en lång vecka med mycket arbete. Det som var lite konstigt med detta var att det känns som att jag inte gjort så mycket under veckan. Måste verkligen ta tag i plugget igen, nästa vecka kommer att bli lite hektisk men jag ska försöka göra mitt bästa. Tentan är om två veckor så börjar jag nu så lär det inte vara något större problem. 
 
Efter en lektion och lite grupparbete tog jag mig hem och packade det sista och diskade disk som jag lämnat från morgonen. Sedan tog jag en promenad till tågstationen och åkte till Stockholm. På tåget kände jag verkligen tröttheten komma allt närmare och det var med tunga steg och samtidigt en lättnad jag klev in i familjens hall. Efter en rostad macka och lite vila på systerns säng skulle vi tydligen ner på stan (30 min innan affärerna stängde, det här med att vara ute i god tid är inte vår grej, haha!). Efter den korta vistelsen på stan och en runda i mataffären njöt jag och mamma av en god middag hemma innan vi bänkade oss i soffan. En bra start på helgen!
 
Det känns som att jag har haft en riktigt fuldag... Smiket har inte känts rätt och håret stripigt och trist. Men lite shopping och kvalitétstid med mamma och syrran gjorde det bättre. Tur att de fick med mig ut på stan i alla fall! Denna mysiga tröja från Bikbok fick följa med hem, så mjuk! Behöver lite mer färg i min garderob inför våren känner jag!
 
 
Dagens fantastiska middag lagad till största delen av mig. Den bestod av: hängmörad ryggbiff, potatis och morötter i ugn, sallad, haullomi och mitt fantastiska vitlökssmör (är det något jag verkligen är bra på är det att göra eget vitlökssmör, haha!). 
rememberthiis.blogg.se

Ser jättegott ut :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress