fredagen den 17 mars
I fredags hade jag en så bra dag. Ni vet en sån dag då allt flyter på och man känner sig oövervinnelig. Dagen började med att jag blev godkänd på en omtenta jag gjorde i februari. Denna tenta är en sån som studenter sprider rykten om att det "är den värsta tentan du kommer att skriva". Kursen handlar om utbildningshistoria och hur utbildningen har växt fram i samhället och berör så mycket faktorer, så visst är den jobbig. Jag pluggade inte tillräckligt inför första tentatillfället så jag visste att jaginte skulle klara den. Omtentan kändes bättre dock var det en fråga jag var tveksam på och man behövde minst en poäng på varje fråga för att bli godkänd (och minst 24 poäng totalt). Så när jag i fredags loggade in på Studentportalen för att se mitt ressultat så skrek jag högt då jag såg att jag blivit godkänd. Klarar jag den tentan så klarar jag allt!
 
Dagen fortsatte och jag promenerade i solen med ett stort leende till skolan där jag pluggade med Elin och Linda. Strax innan två hade jag ett handledningsmöte inför min uppsats där jag berättade om mina idéer och vad jag tänker skriva om. Jag fick en väldigt bra respons. 
 
 
 
 
 
Jag traskade hem på eftermiddagen och sminkade om mig och bytte om för att sedan ta en promenad till Norrlands nation där jag mötte upp gänget för att äta middag innan vi gick för att se Little Jinder spela på Uppsala konsert & kongress. Jag har inte hört så mycket av Little Jinder och hade inga förväntningar alls på konserten men jag kan säga att hon var riktigt bra live. Så cool tjej! Vi drog vidare ut och pubade på ÖG och satt där och snackade. Kändest bättre än att gå och klubba då det kändes som att vi inte sett varandra på ett tag. Sedan blev det nattmat och hela det köret.
  
 
 
Bra konsert! Dock lite kort kanske? Men det kan vara skönt det också men en kvart till eller så hade inte skadat!
 
Alltså dessa brudar! <3 
 
Det var min fredag! Jag liksom flög fram hela dagen och kände att livet var så jävla bra. Nu ska jag ta en promenad i solen och sedan sätta mig ner och plugga. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress